ΠΑΣ Γιάννινα: Και τυπικά Ηπειρώτης ο Μάντζης

Newsroom
Ο Βασίλης Μάντζης

bet365

Οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζονται με τους Ηπειρώτες να κάνουν δικό τους και τον 32χρονο επιθετικό, Βασίλη Μάντζη που πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.

Μεταγραφών συνέχεια για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Ηπειρώτες να συνεχίζουν τις κινήσεις τους προκειμένου να εμφανιστούν έτοιμοι στο ξεκίνημα της Super League 2. Συγκεκριμένα οι «κυανόλευκοι» έκαναν δικό τους τον 32χρονο επιθετικό, Βασίλη Μάντζη που πριν λίγες ημέρες είχε μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλειο Μάντζη μέχρι το καλοκαίρι του 2027

Ο 32χρονος επιθετικός γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου του 1991 και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μάχη Μαραθώνα. Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στην Τριγλία Ραφήνας. Μετά από τρία χρόνια παρουσίας συμφώνησε με τον Κισσαμικό με τον οποίο κατέγραψε 71 συμμετοχές σκοράροντας 12 φορές, ενώ μοίρασε και πέντε ασίστ. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του αποτέλεσε ο ΝΠΣ Βόλος το καλοκαίρι του 2017. Στην ομάδα της Μαγνησίας αγωνίστηκε σε 59 αγώνες έχοντας 21 γκολ και 2 ασίστ. Μάλιστα, την σεζόν 2018/19 ήταν ο τρίτος σκόρερ της Football League με 14 τέρματα, βοηθώντας την ομάδα του Βόλου να κερδίσει την άνοδο στην Super League.

Το καλοκαίρι του 2020 μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, καταγράφοντας 48 εμφανίσεις με 13 γκολ.

Τον Ιανουάριο του 2022 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ιωνικού με τον οποίο είχε 15 γκολ και 4 ασίστ σε 50 αγώνες. Το καλοκαίρι του 2023 έγινε κάτοικος Τρίπολης για λογαριασμό του Αστέρα αγωνιζόμενος σε 32 παιχνίδια με 4 γκολ και 1 ασίστ.

Βασίλη καλωσήρθες στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τον ταύρο στην φανέλα!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα