Κανελλάκης για την κατάσταση στον Ιωνικό: «Στηρίξτε τη διοίκηση, κάτι που δεν κάναμε ποτέ»

Κανελλάκης για την κατάσταση στον Ιωνικό: «Στηρίξτε τη διοίκηση, κάτι που δεν κάναμε ποτέ»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Κανελλάκης

bet365

Ο ιστορικός πρόεδρος του Ιωνικού, Χρήστος Κανελλάκης, πήρε θέση για τα δρώμενα στην ομάδα παρακινώντας τον κόσμο να στηρίξει τη διοίκηση Τσιριγώτη.

Ως την Παρασκευή (6/9) ο Ιωνικός πρέπει να δηλώσει 23 επαγγελματικά συμβόλαια. Η διοίκηση Τσιριγώτη έχει ξεκαθαρίσει σε κάθε τόνο πως θέλει συμπαίκτη για να μπορέσει να κατεβάσει την ομάδα και πάλι στο πρωτάθλημα. Στο Κύπελλο θα παίξουν παίκτες της Κ19. Τα αδέρφια Τσιριγώτη είναι αυτά που έχουν πληρώσει τα παράβολα που απαιτούνται, ενώ εκείνοι από την τσέπη τους συντηρούν το γήπεδο του Ιωνικού.

Ο κόσμος, βλέποντας την ομάδα να κινδυνεύει να παίξει στο τοπικό του Πειραιά έχει ζητήσει από τον γιο του ιστορικού προέδρου της ομάδας, Νίκου Κανελλάκη, Χρήστο - ο οποίος με τη σειρά του ήταν στο διοικητικό θώκο της ομάδας της Νίκαιας - να επιστρέψει ενεργά συνεισφέροντας στην ομάδα της καρδιάς του.

Ωστόσο, με τοποθέτησή του στο λογαριασμό του στο facebook, δείχνει πως κάτι τέτοιο δεν αποτελεί προτεραιότητά του. Κάτι που βέβαια είχε ξεκαθαρίσει ο ίδιος στη μεγάλη συνέντευξή του στο Gazzetta.

Ο κόσμος του Ιωνικού να ονειρεύεται επιστροφή του Κανελλάκη στα διοικητικά της ομάδας;

«Όχι. Άλλο να βοηθάς στο κομμάτι του μάρκετινγκ, όπως κάναμε και στο μπάσκετ με χορηγό το νερό Θεώνη, που όταν το πουλούσαμε μας έλεγαν “ποια Θεώνη και ποια Αργυρώ” και είναι το νούμερο ένα νερό με τα περισσότερα βραβεία. Άλλο αυτό, αλλά διοικητικά δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με το ποδόσφαιρο, για μας ήταν πισωγύρισμα. Η ιστορία για εμάς έγραψε 1989-2010, 21 χρόνια πορείας».

Αυτή ήταν η απάντησή του στη σχετική ερώτηση που του είχε γίνει ενώ τώρα σχολίασε, θέλοντας να κόψει κάθε ελπίδα εισόδου του στην ομάδα.

«Όλοι κρινόμαστε όταν φύγουμε. Κανείς δεν είναι πάνω από το σύλλογο και το αστέρι. Όσοι δε σέβονται το παρελθόν δεν έχουν μέλλον. Θα κριθούμε όλοι για τις πράξεις μας και για την διοίκηση που κάναμε όλοι μας. Όλα μπλε. Ήμουν και θα είμαι Ιωνικάρα. Γεννήθηκα Ιωνικός δεν έγινα. Ήμουν αθλητής του συλλόγου, πρόεδρος, μεγαλομέτοχος και φανατικός οπαδός μέχρι και σήμερα και μέχρι να πάω και εγώ στα αστέρια. Στηρίξτε την διοίκηση κάτι που δεν κάνατε ποτέ η δεν κάναμε ποτέ. Η Ιστορία γράφει και αυτή είναι που μένει. Παρασκευή κοντή γιορτή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα