Ενίσχυση στην άμυνα με Ματάους η Νίκη Βόλου

Ενίσχυση στην άμυνα με Ματάους η Νίκη Βόλου

Newsroom
Ο Ματάους

bet365

Μεταγραφών συνέχεια για τη Νίκη Βόλου με τους «κυανόλευκους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του 34χρονου κεντρικού αμυντικού, Φέλιξ Ματάους.

Η 12η μεταγραφή για τη Νίκη Βόλου είναι γεγονός, με τους «κυανόλευκους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του 34χρονου κεντρικού αμυντικού, Φέλιξ Ματάους ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στα Χανιά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Νίκης έχει ως εξής: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την 12η μεταγραφή της, με την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Φέλιξ Ματάους.

Γεννημένος στις 28 Νοεμβρίου 1990 στο νησί Μπόα Βίστα του Πράσινου Ακρωτηρίου, ο Φέλιξ είναι κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου και έχει και εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας αγωνιστεί πέρυσι με τα Χανιά στη Super League 2.

Το πλήρες όνομά του είναι Φέλιξ Ματάους Λίμα Σάντος και ξεκίνησε την καριέρα του από την Τουριζένσε της Πορτογαλίας.

Το 2015 μεταπήδησε στην Ακαδέμικο ντε Βιζέου στην Β’ κατηγορία, όπου είχε 26 συμμετοχές με 2 γκολ.

Μετά από ένα χρόνο ακολούθησε η Τσάβες, με την οποία αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Σειρά πήρε η Ουνιάο Ντεσπορτίβα Ολιβεϊρένσε στη Β’ κατηγορία Πορτογαλίας, όπου έπαιξε σε δύο σεζόν (2017-19) καταγράφοντας 66 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ.

Τη διετία 2019-21 έπαιξε και πάλι για λογαριασμό της Ακαδέμικο ντε Βιζεού, έχοντας γεμάτες χρονιές με 64 εμφανίσεις και 2 τέρματα.

Από την Πορτογαλία μεταπήδησε στη Ρουμανία και με την Γκαζ Μετάν Μεντιάς είχε 15 συμμετοχές και 2 γκολ την περίοδο 2021-22.

Η σεζόν 2022-23 τον βρήκε να αγωνίζεται στην Πετρολούλ Πλοϊέστι, με την οποία κατέκτησε την 8η θέση στο πρωτάθλημα Ρουμανίας, έχοντας 28 εμφανίσεις, 2 γκολ και 1 ασίστ.

Την περσινή περίοδο αποκτήθηκε από τα Χανιά, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός τον κράτησε εκτός μέχρι τον Μάρτιο για να προλάβει να παίξει σε 6 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου εύχεται στον Φέλιξ να υλοποιήσει τους προσωπικούς του στόχους και της ομάδας μας, γιορτάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του συλλόγου μας.

Φέλιξ καλωσόρισες στην οικογένεια της Νίκης Βόλου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα