Ο Ιωνικός υπέβαλε δήλωση συμμετοχής στην Α' Πειραιά

Ο Ιωνικός υπέβαλε δήλωση συμμετοχής στην Α' Πειραιά

Newsroom
Το σήμα του Ιωνικού

bet365

Έπειτα από την ανάκληση της δήλωσης συμμετοχής του στη Super League 2, ο Ερασιτέχνης Ιωνικός υπέβαλε δήλωση προκειμένου να αγωνιστεί στην Α' Πειραιά.

Όπως επισημοποιήθηκε νωρίτερα, ο Ιωνικός αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Super League 2. Η ομάδα της Νίκαιας δεν θα αγωνιστεί όμως στη Γ' Εθνική, αλλά στην Α' Πειραιά καθώς ο Ερασιτέχνης Ιωνικός υπέβαλε δήλωση συμμετοχής της ομάδας στην πρώτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

«Μετά την σημερινή παραίτηση της «ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ» από το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2, ο Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΣ έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, στο οποίο όμως η διοίκηση του ερασιτέχνη δεν υπέβαλε, αποστέλλοντας τα σχετικά έγγραφα στην ΕΠΟ.

Κατόπιν τούτων έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α΄ Πειραιά και μάλιστα υπέβαλε δήλωση συμμετοχής.

Με την συμμετοχή του Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΣ οι ομάδες της Α΄ Κατηγορίας γίνονται 25, σε αυτή την περίπτωση η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στην συνεδρίαση της 23.8.2024 αποφάσισε να ανεβάσει από την Β΄ Κατηγορία μια ομάδα, ώστε οι ομάδες να γίνουν 26 (αν οι ομάδες ήταν 24 δεν θα υπήρχε αναπλήρωση).

Βάση της περαίωσης της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας 2023-2024 οι ομάδες που έχουν δικαίωμα ανόδου, είναι ο Α.Σ. ΚΩΦΩΝ και ο Α.Ο.ΠΑΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ που τερμάτισαν στις δεύτερες θέσεις των ομίλων Play-out (1ος& 2ος όμιλος) και θα έπρεπε η ΕΠΣΠ να ορίσει αγώνα Κατάταξης. Ωστόσο λόγω της μη συμμετοχής στα Πρωταθλήματα περιόδου 2024-2025 του σωματείου Α.Σ. ΚΩΦΩΝ, αυτοδίκαια ο Α.Ο.ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ είναι το σωματείο που δικαιούται να ανέλθει στην Α΄ Κατηγορία.

Επίσης με την άνοδο του Α.Ο. ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΥ στην Α΄ Κατηγορία, δημιουργείται κενή θέση στην Β΄ Κατηγορία (25 ομάδες) που καλείται να καλύψει η ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ, σωματείο που τερμάτισε στην 2η θέση των αγώνων Play-out της Γ΄ Κατηγορίας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα