Superleague 2: ΔΣ για προκήρυξη και τηλεοπτικά την ημέρα της κλήρωσης

Newsroom
ΔΣ για προκήρυξη και τηλεοπτικά στην Superleague 2 την ημέρα της κλήρωσης

bet365

Η Superleague 2 ανακοίνωσε πως θα διεξαχθεί συνεδρίαση του ΔΣ την ημέρα της κλήρωσης του πρωταθλήματος με διάφορα θέματα, όπως τα τηλεοπτικά και η τροποποίηση της νέας προκήρυξης.

Η διοργανώτρια αρχή της Superleague 2 ενημέρωσε πως θα λάβει χώρα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με μία σειρά από σημαντικά θέματα, όπως τα τηλεοπτικά και η τροποποίηση της προκήρυξης την ημέρα της κλήρωσης του πρωταθλήματος, δηλαδή την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου.

Πρώτα θα γίνει η συνεδρίαση στις 16:30 στο ξενοδοχείο Holiday Inn Athens Airport κι έπειτα στις 19:00 θα ακολουθήσει η κλήρωση για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague 2:

«Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:30 στο Holiday Inn Athens Airport θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, με θέματα ημερήσιας διάταξης :

  1. Έγκριση Πρακτικών
  2. Έγκριση Κανονισμού Παρατηρητών
  3. Οικονομική Εγκύκλιος
  4. Προκήρυξη Πρωταθλήματος Κ-19
  5. Τροποποίηση Προκήρυξης Αγωνιστικής Περιόδου 2024-2025
  6. Καθορισμός Ομίλων
  7. Τηλεοπτικά Δικαιώματα
  8. Διάφορα θέματα

Μετά το πέρας του Δ.Σ. και περί ώρας 19:00 θα ακολουθήσει η Κλήρωση του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2024 – 2025».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα