Κηφισιά: Όσκαρ ατυχίας, τα δυο δεκάρια της έπαθαν χιαστό μέσα σε δέκα μέρες

Κηφισιά: Όσκαρ ατυχίας, τα δυο δεκάρια της έπαθαν χιαστό μέσα σε δέκα μέρες

Βασίλης Μπαλατσός
kif

bet365

Οι δυο επιτελικοί μέσοι της Κηφισιάς, Λούκας Νεκούλ και Χαβιέ Μεντόσα υπέστησαν ρήξη χιαστού μέσα σε διάστημα περίπου δέκα ημερών.

Πολύ άσχημα νέα για την Κηφισιά. Το κλαμπ των Βορείων Προαστίων κινήθηκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, ώστε να δώσει στον Σεμπαστιάν Λέτο όλα τα εφόδια που χρειάζεται για να φτιάξει ομάδα που θα διεκδικήσει άμεση επάνοδο στη Stoiximan Superleague, όμως η ατυχία την χτύπησε δις πριν ξεκινήσει καν η σεζόν.

Ο Χαβιέ Μεντόσα και ο Λούκας Νεκούλ ήταν από τις δυο πιο δυνατές κινήσεις που έκανε η Κηφισιά, με τους δυο Αργεντινούς να προορίζονται για τα δεκάρια της ομάδας, όμως αμφότεροι θα χάσουν σχεδόν όλη τη σεζόν. Ο λόγος είναι πως και οι δυο συμπατριώτες τραυματίστηκαν σοβαρά στο γόνατο και μάλιστα μέσα σε διάστημα περίπου δέκα ημερών.

Ο Νεκούλ υπέστη πλήρη ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και ρήξη έξω μηνίσκου του αριστερού γόνατος στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στις 25 Αυγούστου και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου στις 30 του μήνα. Από την πλευρά του ο Μεντόσα τραυματίστηκε κατά διάρκεια προπόνησης στην Πορταριά με τη μαγνητική να δείχνει πλήρη ρήξη πρόσθιου χιαστού γόνατος και ρήξη του έξω μηνίσκου.

Πλέον οι άνθρωπο της Κηφισιάς καλούνται να εξετάσουν την αγορά για να βρουν αντικαταστάτες των δυο άτυχων Αργεντινών που θα μείνουν εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα