Μουνάφο: Απόψε στα Χανιά για να υπογράψει

Μουνάφο: Απόψε στα Χανιά για να υπογράψει

munafo_eurokinisi

bet365

Ο Χουάν Μουνάφο έχει έρθει σε συμφωνία με τα Χανιά και απόψε (9/9) θα βρεθεί στην Κρήτη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη βρήκε ο Χουάν Μουνάφο. Ο Αργεντινός χαφ που αποχώρησε από τον Αστέρα AKTOR έπειτα από επτά χρόνια θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, όμως για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Ο 36χρονος μέσος αφού εξέτασε τις προτάσεις που είχε στα χέρια του από Ελλάδα και Κύπρο αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στα Χανιά της Superleague 2. Ο πολύπειρος χαφ θα ταξιδέψει απόψε στην Κρήτη και αναμένεται την Τρίτη (10/9) να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Mπορεί ο Μουνάφο να γεννήθηκε στην επαρχία του Μπουένος Άιρες, Βισέντε Λόπες, όμως πια είναι... Έλληνας. Άφησε τη χώρα του το 2009, σε ηλικία 21 χρονών, όταν μετακόμισε από την Πλατένσε στον Πανθρακικό και εδώ και 15 χρόνια έχει «ριζώσει» στα μέρη μας. Αρχικά στους Ακρίτες, στη συνέχεια στον Πλατανιά και «συνέδεσε» την καριέρα του με τον Αστέρα, με τον οποίο αγωνίστηκε εννέα χρόνια σε δυο θητείες και είναι ο recordman συμμετοχών στην ιστορία των Κιτρινομπλέ, έχοντας 277 εμφανίσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα