Καλαμάτα: Πήρε τον Μουστακόπουλο από την Athens Kallithea

Βασίλης Μπαλατσός
Μουστακοπουλος

bet365

Η Καλαμάτα ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα χαφ, Γιώργου Μουστακόπουλου, με ελεύθερη μεταγραφή από την Athens Kallithea.

Ο Γιώργος Μουστακόπουλος αποτελεί παρελθόν από την Athens Kallithea. Ο Έλληνας χαφ ήταν πίσω στις επιλογές του Μάσιμο Ντονάτι για τον άξονα της ομάδας και εν τέλει αποχώρησε ως ελεύθερος με προορισμό την Καλαμάτα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του.

Ο 26χρονος Πατρινός μέσος «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά στην Παναχαϊκή, το 2021 πήγε στην ΑΕΚ και έκανε 30 εμφανίσεις με τη Β' ομάδα και τρεις με την πρώτη. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Απόλλων Σμύρνης και την περασμένη σεζόν βοήθησε στην άνοδο της Athens Kallithea, με την οποία έκανε 26 εμφανίσεις, με ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Μουστακόπουλου για 1 χρόνο. Είναι 26 χρονών (13/8/98) με ύψος 1,77 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Νίκη Προαστίου και έγινε ευρύτερα γνωστός από την παρουσία του στην ομάδα της Παναχαϊκής όπου την τετραετία 2017-2021 είχε 73 συμμετοχές.

Τη διετία 2021-2023 φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ 3 φορές με σημαντικότερη στιγμή το γκολ που πέτυχε στον αγώνα κυπέλλου με την Κηφισιά (3-0) στην OPAP Arena. Την ίδια περίοδο έκανε 30 συμμετοχές στην ΑΕΚ Β.

Το Γενάρη του 2023 παραχωρήθηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης όπου έκανε 17 συμμετοχές και 1 γκολ.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε τη φανέλα της Athens Καλλιθέα 27 φορές και πέτυχε 1 γκολ και την βοήθησε να ανέβει στην Super League.

Τον καλωσορίζουμε στην Μαύρη Θύελλα. Του ευχόμαστε να ειναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα