ΑΕΛ: Φαβορί ο Βοσνιάδης για αντικαταστάτης του Δερμιτζάκη

ΑΕΛ: Φαβορί ο Βοσνιάδης για αντικαταστάτης του Δερμιτζάκη

Φώτης Καρακούσης
Ο Αλέκος Βοσνιάδης

bet365

Ο άνθρωπος των ανόδων, Αλέκος Βοσνιάδης είναι το φαβορί για αντικαταστήσει τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο της ΑΕΛ.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, η ΑΕΛ, ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία αποφάσισε να αλλάξει προπονητή, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να αποτελεί παρελθόν. Όπως γίνεται αντιληπτό με τις μέρες που μένουν να είναι λίγες, το ερώτημα είναι το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Φαβορί για να αναλάβει τους «βυσσινί» είναι ο τεχνικός των ανόδων και συγκεκριμένα ο Αλέξις Βοσνιάδης,

Ο πρώην τεχνικός της Athens Kallithea, την οποία οδήγησε επίσης στην μεγάλη κατηγορία, είναι 63 ετών και μέσα σε βάθος δεκαετίας έχει βγει τέσσερις φορές πρωταθλητής στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και συνολικά έχει πανηγυρίσει πέντε ανόδους!

Είναι δηλαδή ο ιδανικός άνθρωπος για μια ομάδα που ο μοναδικός της στόχος είναι να επιστρέψει στα «μεγάλα σαλόνια». Μένει πλέον να δούμε αν όντως αυτός θα είναι ο νέος τεχνικός ή υπάρξει έκπληξη της τελευταίας στιγμής για την ΑΕΛ. Να τονιστεί πως οι Θεσσαλοί που δεν έχουν χρόνο για χάσιμο, θέλουν στον πάγκο κάποιον που και να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, την συγκεκριμένη κατηγορία και να έχει τον τρόπο να ανεβάζει ομάδες, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να πληροί όλες αυτές τις προϋποθέσεις.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα