Τριπλή ενίσχυση για Διαγόρα

Τριπλή ενίσχυση για Διαγόρα

Newsroom
Διαγόρας

bet365

Την απόκτηση των Άντα, Σαπουντζή και Κατσουλίδη ανακοίνωση ο Διαγόρας με τους Ροίτες να συνεχίζουν την ενίσχυσή τους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Διαγόρα έχει ως εξής: «Σε τριπλή μεταγραφική ενίσχυση προέβη λίγο πριν από το ματς Κυπέλλου στη Νάξο η ΠΑΕ Διαγόρας. Πιο συγκεκριμένα:

➺ Απέκτησε από την Ηλιούπολη, τον Εμμάνουελ Ρόε Άντο ο οποίος είναι μεσοεπιθετικός, 24 χρόνων. Ο Αντο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τη Liberty Prof και το 2019 μετακόμισε στην Βιζέλα της Πορτογαλίας.

Στη χώρα μας ηρθε το 2021 για λογαριασμό του Αστέρα Βλαχιώτη, ενώ αγωνίσθηκε και με τα χρώματα του Απόλλωνα Πόντου όπου έμεινε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022. Από κει τον πήρε η Ηλιούπολη πριν ο Διαγόρας τον εντάξει στο ρόστερ του.

➺ Παίκτης της ομάδας μας είναι ήδη ο Τάσος Σαπουντζής. Είναι 22 χρόνων παίζει στις θέσεις 8 και 10 και πήρε μέρος και στο ματς του Κυπέλλου στη Νάξο. Ο Σαπουντζής πήγε από τον Ολυμπιακό Β στον Πανσερραϊκό απ’ όπου τον απέκτησε ο Διαγόρας.

➺ Στα κυανέρυθρα ντύθηκε και ο 22χρονος Βασίλης Κατσουλίδης που ήρθε κι αυτός δανεικός από τον Πανσερραϊκό. Αγωνίζεται σαν δεξιός οπισθοφύλακας ξεκινώντας την πορεία του την ποδοσφαιρική από τον Άρη. Πήγε στην Κοζάνη και στη συνέχεια στον Ολυμπιακό Β για να καταλήξει στον Πανσερραϊκό.

Η ΠΑΕ Διαγόρας τους καλωσορίζει στην κυανέρυθρη οικογένεια και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα