Οριστικά στον ΣΚΑΪ η Super League 2

Κάμερες

bet365

Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα δείχνει το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2. Η αρχική σκέψη είναι να μεταδίδεται ένας αγώνας το Σάββατο, ένας την Δευτέρα και την Κυριακή να υπάρχει λεπτό προς λεπτό.

Το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, αναμένεται και στους δύο ομίλους να είναι εξαιρετικά δυνατό, καθώς για τα δύο εισιτήρια θα παλέψουν πολλές ομάδες και με μεγάλη ιστορία. Το ευχάριστο είναι πως οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να βλέπουν αυτές τις μάχες, καθώς υπήρξε συμφωνία με τον ΣΚΑΪ προκειμένου το πρωτάθλημα αυτό να έχει τηλεοπτική στέγη, κάτι που αναφέρθηκε και επίσημα στην σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ.

Αρχικά σκοπός είναι να μεταδίδονται τηλεοπτικά τουλάχιστον τα δύο πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής, αυτό του Σαββάτου και αυτό το μεσημέρι της Κυριακής . Την ίδια ημέρα (Κυριακή) μάλιστα στόχος είναι να υπάρχει λεπτό προς λεπτό αρχικά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και διαδικτυακά, εκτός του αγώνα που θέλουν να ξεκινάει στις 12:00, μια ώρα που έχουμε χρόνια να δούμε στην χώρα μας, κάτι που αυτή την εβδομάδα θα γίνει με το Χανιά - Καλαμάτα. Και την Δευτέρα θα καλύπτεται παιχνίδι ανάλογα με το πρόγραμμα, πιθανότητα όμως διαδικτυακά με την αρχή να γίνεται με το Αστέρα Τρίπολης Β' - Πανιώνιος.

Τέλος κάθε Παρασκευή θα υπάρχει εκπομπή που ουσιαστικά θα είναι σαν pre game της αγωνιστικής, όπου και εκεί ισχύει ότι και στο λεπτό προς λεπτό. Βασικός στόχος είναι να μεταδίδεται τηλεοπτικά, αλλά δεν αποκλείεται να είναι και διαδικτυακή. Την ημέρα εκείνη είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρχει και μετάδοση αγώνα, αλλά διαδικτυακή, όπως θα είναι με το Παναχαϊκή - ΑΕΚ.

Οι πρώτες live μεταδόσεις

Οι μεταδόσεις θα αρχίσουν από την Παρασκευή και το Παναχαίκή – ΑΕΚ που θα μεταδοθεί διαδικτυακά και θα κλείσουν την Δευτέρα με το Αστέρας Β' – Πανιώνιος που θα είναι και αυτό διαδικτυακά.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις της πρώτης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

Παρασκευή (20/9) 17:00 Παναχαϊκή – ΑΕΚ Β’ (διαδικτυακά)

Σάββατο (21/9) 14:45 ΑΕΛ – Καβάλα (ΣΚΑΪ)

Κυριακή (22/9) 12:00 Χανιά – Καλαμάτα (ΣΚΑΪ)

Κυριακή (22/9) 17:00 ΠΑΟΚ Β’ – ΠΟΤ Ηρακλής/Φούρνοι Βενέτη (ΣΚΑΪ) Hybrid)

Δευτέρα (23/9) 17:30 Asteras Β’ Αktor – Πανιώνιος (διαδικτυακά)

Η επίσημη ανακοίνωση της Λίγκας

Η Super League 2 εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στην παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στον ΣΚΑΪ χωρίς όμως να υπάρχουν λεπτομέρειες. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου αποφασίστηκε ομόφωνα η παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα