Πιτσώτης: «Μετά τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ ήταν μια εύκολη επιλογή» (vid)

Ο Δημήτρης Πιτσώτης

bet365

Η απόφαση του Δημήτρη Πιτσώτη να αφήσει τον Παναθηναϊκό για τον ΠΑΟΚ ήταν κάτι πολύ εύκολο για εκείνον, όπως δηλώσει σε συνέντευξη του στο επίσημο κανάλι του «Δικεφάλου».

Ο Δημήτρης Πιτσώτης ξεκίνησε να παίζει ως αμυντικός και ποτέ δεν σκέφτηκε να αλλάξει θέση. Το ύψος του ήταν ένας σημαντικός παράγοντας, βλέπει τον κόσμο από τα 191 εκατοστά, αλλά η δουλειά είναι αυτή που μπορεί να βοηθήσει και να συμβάλλει στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή.

Η μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ προκάλεσε αίσθηση, αλλά για τον πρώην αρχηγό των «πράσινων» ακαδημιών η συμφωνία με τους «ασπρόμαυρους», όπως λέει, ήταν μια εύκολη επιλογή.

«Ξέρω πως δουλεύει ο ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια στις ακαδημίες, οπότε για μένα ήταν μια εύκολη επιλογή να αφήσω την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη», σημείωσε μιλώντας στο επίσημο κανάλι του «Δικεφάλου». Τα ηγετικά προσόντα και προτερήματά του είναι ευρέως γνωστά στον κόσμο των ακαδημιών, με τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό να βλέπει ως μεγαλύτερο προτέρημα την γρήγορη σκέψη στο παιχνίδι και το γεγονός ότι «μπορώ να βγάλω σωστά την ομάδα από την άμυνα».

Δείτε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Πιτσώτης στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ:

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα