Πανιώνιος: Στιγμές από την παρουσίαση της ομάδας (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Πανιωνιος

bet365

Ο Πανιώνιος ανέβασε video στο κανάλι της ομάδας του YouTube με στιγμές από την παρουσίαση της ομάδας της σεζόν 2024-25.

Ο Πανιώνιος μετά από τέσσερα χρόνια επέστρεψε στις εθνικές κατηγορίες, καθώς την ερχόμενη σεζόν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Superleague 2. Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη παρουσιάστηκε της Πέμπτη (19/9) στον Πολιτιστικό Χώρο «Γαλαξίας», στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης, με τον Ιστορικό να ανεβάζει video στο κανάλι του κλαμπ στο YouTube από στιγμές της εκδήλωσης.

Μεταξύ άλλων βρέθηκαν στην παρουσίαση ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ Παναγιώτης Ηλιάδης, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Νικήτας Βέλλης, πολλοί αθλητές και διοικητικοί παράγοντες του των τμημάτων του συλλόγου, ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Γιώργος Κουτελάκης.

Στην εκδήλωση μίλησαν διοικητικοί παράγοντες της ΠΑΕ, ο μεγαλομέτοχος Κώστας Ρούμπτσος, ποδοσφαιριστές, ο Αντώνης Νικοπολίδης, ενώ πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις σε χορηγούς και ανθρώπους που στηρίζουν όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια το σύλλογο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα