Ηρακλής: «Κλείνει» Σιόβα

Ηρακλής: «Κλείνει» Σιόβα

Βασίλης Μπαλατσός
Ηρακλής: «Κλείνει» Σιόβα

bet365

Ο Ηρακλής είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμα μια σημαντική μεταγραφή, καθώς είναι έτοιμος να κάνει δικό του τον έμπειρο Έλληνα κεντρικό αμυντικό, Δημήτρη Σιόβα.

Κοντά στην 22η προσθήκη του επί εποχής Μονεμβασιώτη είναι ο Ηρακλής. Όπως προκύπτει οι Θεσσαλονικείς έχουν πλαίσιο συμφωνίας με τον ελεύθερο Δημήτρη Σιόβα και η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, με τον Έλληνα στόπερ να προσθέτει εμπειρία στο ρόστερ που έχει στη διάθεση του ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

O 36χρονος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε από την Ολλανδία έπειτα από 2,5 χρόνια στη Φορτούνα Σιτάρντ, με την οποία μέτρησε την προηγούμενη σεζόν 27 εμφανίσεις στην Eredivisie. Ο 20 φορές διεθνής σέντερ μπακ έχει κάνει μεγάλη καριέρα, έχοντας παίξει επίσης σε Πανιώνιο, Ουέσκα, Λεγκανές, Ιωνικό και Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει σηκώσει τέσσερα πρωταθλήματα και δυο κύπελλα.

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη και τρέχει διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα, με τη μεταγραφή του Σιόβα να είναι εξ αυτών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα