ΑΕΛ - Καβάλα 2-1: Ανατροπή στο τέλος και ξεκίνημα με το δεξί για τους «βυσσινί»

Newsroom
ΑΕΛ-Καβάλα 2-1

bet365

Η ΑΕΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη νεοφώτιστη Καβάλα, αλλά με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος γύρισε το ματς και ξεκίνησε νικηφόρα (2-1) στην πρεμιέρα του Βορείου Ομίλου της SL2.

Με τρίποντο ξεκίνησε η ΑΕΛ στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2 στο ντεμπούτο του Βοσνιάδη στον πάγκο. Οι «βυσσινί» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τη νεοφώτιστη Καβάλα στο πρώτο μέρος, κατάφεραν να ισοφαρίσουν γρήγορα με την έναρξη του δευτέρου και στο φινάλε να πάρουν τη νίκη με 2-1.

Η ΑΕΛ πήγε να πάρει το προβάδισμα στο 21' με ένα ψαλιδάκι του Μωραΐτη, ο οποίος λίγο έλειψε να σκοράρει ένα φανταστικό τέρμα, αλλά ο Αστράς ήταν σε ετοιμότητα. Τελικώς η Καβάλα ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Δημητριάδη να κάνει ένα εξαιρετικό σλάλομ και να βρίσκει δίχτυα με ωραίο δεξί σουτ για το 0-1.

Οι «βυσσινί» αντέδρασαν και στο 53' έφτασαν στην ισοφάριση με τον Ακόστα. Αρχικά ο Αστράς απέκρουσε το σουτ, αλλά ο παίκτης της ΑΕΛ πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 89' ο Κρητικός αποδείχθηκε η χρυσή αλλαγή του Βοσνιάδη καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ βρήκε δίχτυα για το 2-1, κάνοντας την ανατροπή για τους «βυσσινί».

ΑΕΛ: Περντρέου, Γιόχανσον (46′ Τριμμάτης), Βαφέας, Ηλιάδης, Κοσσονού, Μπαριέντος, Κ. Παπαγεωργίου (88′ Γιαξής), Ακόστα (80′ Στίνα), Πασάς, Μούργος (67′ Κρητικός), Μωραΐτης (67′ Φατάι).

Καβάλα: Αστράς, Τσαμούρης, Ίτσιος, Κατσούρρι (85′ Δαλιανόπουλος), Δημητριάδης, Γαβριηλίδης, Σπανουδάκης (58′ Πόποβιτς), Πάσαγκιτς (79′ λ.τ Αναστασόπουλος), Κασέμι (58′ Μέτσε), Εμπούκα, Παπαδόπουλος (85′ Λέλεκας).

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου

Σάββατο 21/9
ΑΕΛ - Καβάλα 2-1
Καμπανιακός - Νίκη Βόλου (17:00)
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου - ΠΑΣ Γιάννινα (17:00)

Κυριακή 22/9
ΠΑΟΚ Β' - Ηρακλής (17:00)

Δευτέρα 23/9
Διαγόρας - Μακεδονικός (14:00)

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα