Super League 2: Η Αστυνομία ανακοίνωσε μία σύλληψη και πέντε προσαγωγές μετά από επεισόδια στο AEL FC Arena

Η ΑΕΛ

bet365

Η ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε μία σύλληψη και πέντε προσαγωγές μετά από συμπλοκές οπαδών με αστυνομικούς στο περιθώριο του αγώνα της ΑΕΛ με την Καβάλα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τα όσα έγιναν στο ΑΕΛ - Καβάλα (2-1):

Συνελήφθη, χθες (21-09-2024) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, απόπειρα σωματικής βλάβης και απόπειρα φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, χθες στη Λάρισα, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΛ - Καβάλα, φίλαθλοι εξήλθαν από κερκίδα του γηπέδου στον περιφραγμένο περιβάλλοντα χώρο αυτού, και αναίτια άρχισαν να εκσφενδονίζουν αντικείμενα (πέτρες, μπουκάλια κ.ά.) προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις, με χρήση ενδεδειγμένων μέσων, κατάφεραν να τους απωθήσουν. Πραγματοποιήθηκαν 5 προσαγωγές ατόμων, ενώ 1 εξ αυτών συνελήφθη και σε βάρος του, καθώς και σε βάρος άγνωστων -μέχρι στιγμής- ατόμων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα