Πανιώνιος: Βόμβα Τσερίσεβ στην Πλατεία (vid)

Newsroom
Τσερίσεφ

bet365

Ο Ντένις Τσερίσεβ, διεθνής Ρώσος μεσοεπιθετικός, που στο παρελθόν έπαιξε μεταξύ άλλων σε Ρεάλ Μαδρίτης, Βαλένθια, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ και κατέκτησε ευρωπαϊκούς τίτλους, συμφώνησε με τον Πανιώνιο.

Μία μεταγραφική «βόμβα» έριξε ο Πανιώνιος, καθώς ανακοίνωσε την συμφωνία του με τον Ντένις Τσερίσεβ που «κουβαλά» ένα πολύ «βαρύ» βιογραφικό.

Ο 34χρονος διεθνής Ρώσος μεσοεπιθετικός (κυρίως αριστερός εξτρέμ) έπαιζε παλαιότερα στην Ισπανία, όπου και είναι «απόφοιτος» των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης.

Με την πρώτη ομάδα των «μερένγκες» μετρά επτά συμμετοχές, ενώ μεταξύ άλλων κατέκτησε το Champions League του 2015/16.

Εκεί όπου έκανε «μεγάλη» καριέρα ήταν στη Βαλένθια (122 ματς/11 γκολ/12 ασίστ) όπου το 2019 πήρε το Κύπελλο της χώρας, όπως και στη Βιγιαρεάλ (90 ματς/11 γκολ/15 ασίστ).

Παράλληλα το 2013/14 πήρε και το Europa League με τη φανέλα της Σεβίλλης, ενώ μετρά ακόμη 33 συμμετοχές με την Εθνική του ομάδα, με την οποία συμμετείχε στο EURO 2020.

Πέρσι ήταν στην ιταλική Serie B με την Βενέτσια (10 αγώνες) και πλέον θα γίνει κάτοικος Πλατείας, καθώς από τη Νέα Σμύρνη ανακοίνωσαν πως συμφώνησαν σε προφορικό επίπεδο μαζί του και την Τετάρτη θα έρθει στη χώρα μας για να υπογράψει.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα