Κηφισιά, μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χόρχε Πόμπο

Κηφισιά, μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χόρχε Πόμπο

Newsroom
Πήρε Χόρχε Πόμπο η Κηφισιά

bet365

Η Κηφισιά ανακοίνωσε πως απέκτησε τον Χόρχε Πόμπο, που είχε μείνει ελεύθερος από την Ανδόρα.

Στην Κηφισιά θα αγωνίζεται φέτος ο Χόρχε Πόμπο. Ο 30χρονος Ισπανός επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι, αγωνιζόταν την περσινή σεζόν στην Ανδόρα με την οποία πραγματοποίησε 15 συμμετοχές στην La Liga 2 ξεπερνώντας τα 700 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας των βορείων προαστίων:

«Ο Χόρχε Μάρκος Πόμπο Εσκομπάρ στην Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Χόρχε Μάρκος Πόμπο Εσκομπάρ, ο οποίος αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος.

Γεννημένος στις 22 Φεβρουαρίου 1994 στη Σαραγόσα, ο Χόρχε Μάρκος Πόμπο Εσκομπάρ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σαραγόσα, φτάνοντας ως την πρώτη ομάδα του ισπανικού συλλόγου. Με τα χρώματα της κατέγραψε συνολικά 107 συμμετοχές σε Segunda Division και Copa del Rey, με 14 γκολ και 9 ασίστ ως απολογισμό.

Ακολούθως φόρεσε τη φανέλα της Κάντιθ για ενάμιση χρόνο, αγωνιζόμενος στη La Liga (12 συμμετοχές), πριν παραχωρηθεί -με τη μορφή δανεισμού- στην Οβιέδο (23 συμμετοχές στη Segunda Division).

Το 2022/23 βρέθηκε στη Ρασίνγκ Σανταντέρ (33 συμμετοχές στη Segunda Division), ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Ανδόρα, με την οποία είχε 13 συμμετοχές στη Segunda Division.

Στη διάρκεια της καριέρας του, ο Χόρχε Μάρκος Πόμπο Εσκομπάρ έχει καταγράψει συνολικά 178 συμμετοχές με 16 γκολ και 11 ασίστ στη Segunda Division.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα