Αστέρας Τρίπολης Β' – Πανιώνιος 0-0: Χωρίς γκολ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» έπεσε η αυλαία της 1ης αγωνιστικής

Newsroom
Αστέρας - Πανιώνιος

bet365

Και το δεύτερο σημερινό παιχνίδι της Super League 2, με το οποίο έπεσε και η αυλαία της 1ης αγωνιστικής έληξε χωρίς γκολ με τον Αστέρα Τρίπολης Β' και τον Πανιώνιο να μένουν στο 0-0.

Δύο παιχνίδια είχε η σημερινή ημέρα για την Super League 2, με τα οποία ολοκληρώθηκε και η 1η αγωνιστική. Και τα δύο ολοκληρώθηκαν χωρίς γκολ, καθώς μετά το 0-0 του Διαγόρα με τον Μακεδονικό, δεν είδαμε την μπάλα να μπαίνει στα δίχτυα και στο Αστέρας Τρίπολης AKTOR Β' – Πανιώνιος.

Η δεύτερη ομάδα των Αρκάδων που δημιουργήθηκε φέτος και οι «κυανέρυθροι» που επέστρεψαν στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από 4 χρόνια, είχαν από μία μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλό στο ματς.

Αρχικά οι γηπεδούχοι στο 4' βρέθηκαν μια ανάσα από το 1-0, αλλά η προβολή του Κωστέα από τα δύο μέτρα σταμάτησε στο δοκάρι του Γιαννακόπουλου. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 13' με τον Νοικοκυράκη να πιάνει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.

Αστέρας Τρίπολης Β (Βεργέτης): Γραμματικάκης, Τουρκοχωρίτης, Γκρόζντανιτς, Λάσκαρης, Τζίμας (63′ Σαμπάϊο), Μπουλούλης, Ντέτλερ, Προύντζος, Κετού (75′ Κάρδαρης), Κωστέας (63′ Μπατζώνης), Οκό (82′ Κεδίκογλου).

Πανιώνιος (Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Χριστόπουλος (76′ Γεμιστός), Αυλωνίτης, Πότσι, Κολοβός (86′ Γροντής), Φελίσιο, Μπούσης, Νοικοκυράκης (86′ Μπουρλάκης), Γκίνη (70′ Ενγκουέμ), Τσορνομάζ, Βενάρδος.

Νότιος Όμιλος - Αποτελέσματα

Παρασκευή (20/9)

Παναχαϊκή – ΑΕΚ Β' 0-1

Κυριακή (24/09)

Χανιά – Καλαμάτα 1-2

Ηλιούπολη – Αιγάλεω 1-3

Παναργειακός – Κηφισιά 0-2

Δευτέρα (23/09)

Asteras B' Aktor – Πανιώνιος 0-0

Η βαθμολογία

1. Αιγάλεω 3

2. Κηφισιά 3

3. Καλαμάτα 3

4. ΑΕΚ Β' 3

5. Αστέρας Aktor Β' 1

6. Πανιώνιος 1

7. Χανιά 0

8. Παναχαϊκή 0

9. Ηλιούπολη 0

10. Παναργειακός 0

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα