Κλήση της ΔΕΑΒ σε ΑΕΛ, αλλά και σε Κορωπί και Αχαρναϊκό μετά τα σοβαρά επεισόδια

Newsroom
Οι οπαδοί της ΑΕΛ στο παιχνίδι με την Καβάλα

bet365

Η ΑΕΛ, το Κορωπί και ο Αχαρναϊκός έλαβαν κλήσεις σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ για σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στα παιχνίδια τους.

Όπως αναφέρει στο Δελτίο Τύπου της ΔΕΑΒ, το Κορωπί και ο Αχαρναϊκός κλήθηκαν σε ακρόαση έπειτα από τα επεισόδια που έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι για την Α ΕΠΣΑΝΑ και είχε ως αποτέλεσμα ένας 20χρονος να τραυματιστεί από μαχαίρι.

Όσον αφορά την ΑΕΛ, κλήθηκε για σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι φίλαθλοί της σε βάρος της αστυνομίας στο παιχνίδι με την Καβάλα για τη Super League 2, ενώ για τον ίδιο λόγο κλήθηκε σε ακρόαση και φυσικό πρόσωπο.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΔΕΑΒ:

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

1. Καλεί σε ακρόαση, στις 30/09/2024, τους «ΑΟ ΚΟΡΩΠΙ 1903» και «ΑΟ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ», για σοβαρά επεισόδια (συμπλοκές μεταξύ φιλάθλων τους), που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα σε εφαπτόμενο χώρο της αθλητικής εγκαταστάσεως του δημοτικού γηπέδου Κορωπίου «Αντώνης Πρίφτης», μετά τη λήξη του αγώνα ποδοσφαίρου ΑΟ ΚΟΡΩΠΙ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ στις 22/9/2024, για την 2η αγωνιστική Α΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής, αγωνιστικής περιόδου 2024/2025.

Εφαρμογή άρθρου 9 του ν.5085/2024.

2. Καλεί σε ακρόαση, στις 30/9/2024, την ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, καθώς και φυσικό πρόσωπο, για σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν φίλαθλοι της πρώτης, με συμμετοχή και του δευτέρου, σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων (με ρίψεις πλήθους πετρών, γυάλινων μπουκαλιών, κουτιών μπύρας, μεταλλικών βάσεων από καθίσματα και άλλων αντικειμένων εναντίων αυτών) και φέρονται ότι έλαβαν χώρα μετά τη λήξη του α’ ημιχρόνου, στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου «AEL FC ARENA», κατά τον αγώνα ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΑΕΛ – ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ στις 21/9/2024, για την 1η αγωνιστική, του Α΄ ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2, περιόδου 2024-2025.

Εφαρμογή άρθρου 9 του ν.5085/2024.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα