Πανιώνιος: Την Τετάρτη (25/9) στην Ελλάδα ο Τσερίσεβ

Βασίλης Μπαλατσός
Τσερίσεφ

bet365

Όπως ενημέρωσε ο Πανιώνιος ο Ντένις Τσερίσεβ θα βρεθεί το απόγευμα της Τετάρτης (25/9) στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Πανιώνιο.

Παίκτης του Πανιωνίου πρέπει να θεωρείται ο Ντένις Τσερίσεβ. Ο Ρώσος εξτρέμ έχει προφορική συμφωνία με τον Ιστορικό και πλέον απομένει η τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής. Όπως έκανε γνωστό η ομάδα ο 34χρονος winger θα φτάσει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το απόγευμα της Τετάρτης (25/9), με τους Νεοσμυρνιώτες να κάνουν κάλεσμα στον κόσμο τους για υποδοχή στο αεροδρόμιο.

«Τετάρτη απόγευμα η άφιξη Cheryshev στην Ελλάδα!

Την Τετάρτη 25/09 στις 17:05 αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» από την Μαδρίτη ο ποδοσφαιριστής Denis Cheryshev για λογαριασμό του Ιστορικού.

Στο αεροδρόμιο παράλληλα θα δώσει το «παρών» ισχυρή αποστολή από την ομάδα μας ώστε να υποδεχτεί τον Ρώσο άσο στην χώρα μας», αναφέρει η ανάρτηση του Πανιωνίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα