Τσερίσεβ: «Θα ήθελα να παίξω στην Ευρώπη με τον Πανιώνιο» (vid)

Newsroom
tserisev_intime.jpg

bet365

Ο Ντένις Τσερίσεβ έδωσε το «στίγμα» του για τα «θέλω» του ως παίκτης του Πανιωνίου και είπε την πρώτη του λέξη στα ελληνικά.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου βρίσκεται από σήμερα (25/9) ο Ντένις Τσερίσεβ και ο διεθνής Ρώσος μεσοεπιθετικός αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα από τους «κυανέρυθρους».

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τον περίμεναν πολλοί φίλοι της ομάδας και εκείνος δεν έκρυψε τη χαρά του που βρίσκεται εδώ. «Εχω εντυπωσιαστεί από την υποδοχή που μου έκαναν οι οπαδοί. Η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική και οι οπαδοί της ομάδας είναι τρελοί. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα και είμαι αποφασισμένος να δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της», είπε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε για την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση του Ιστορικού. «Εψαξα για την ομάδα και είδα πως είναι ιστορική. Ομάδα που έχει αγωνιστεί όχι μόνο στην πρώτη κατηγορία αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο παρελθόν. Και εγώ έχω παίξει σε Champions League και Europa League. Είναι μια απόφαση που την πήραμε οικογενειακώς, καθώς μας άρεσε πολύ η Ελλάδα από τις προηγούμενες επισκέψεις μας».

Κλείνοντας τόνισε πως «θα ήθελα να παίξουμε με τον Πανιώνιο στην Ευρώπη, όμως προέχει το σήμερα. Να δούμε παιχνίδι με το παιχνίδι, να γνωρίσω τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου και να πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο». Μάλιστα στην αποφώνηση της τοποθέτησή τους είπε «ευχαριστώ» στα ελληνικά!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα