Πανιώνιος - Χανιά: Επιστροφή των «κυανέρυθρων» στα «επαγγελματικά» γκολ μετά από τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες (vid)

Newsroom
Σεφτέ στα γκολ για τον Πανιώνιο με τακουνάκι του αρχηγού Αυλωνίτη (vid)

bet365

Ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ απέναντι στα Χανιά πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στην επιστροφή του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο μετά από τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες με τον αρχηγό του Τάσο Αυλωνίτη να σκοράρει με τακουνάκι.

Το πρώτο του γκολ στην επιστροφή του στα «σαλόνια» του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και την Superleague 2 πέτυχε ο Πανιώνιος, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης απέναντι στα Χανιά για την 2η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της λίγκας.

Το τέρμα αυτό για τους Νεοσμυρνιώτες σημείωσε ο αρχηγός της ομάδας, Τάσος Αυλωνίτης, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 20ο λεπτό και κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα κόλλησε στην περιοχή, ο Χρούστινετς την βρήκε με το πόδι στέλνοντας την προς το μέρος του Έλληνα στόπερ, ο οποίος επειδή ήταν με πλάτη στην εστία αποφάσισε να εκτελέσει με τακουνάκι για το 1-0 πράττοντας απόλυτα επιτυχημένα.

Δείτε το υπέροχο γκολ του Αυλωνίτη:

Ο Τσιλούλης το προηγούμενο γκολ σε επαγγελματική κατηγορία

Για την ιστορία το προηγούμενο γκολ των «κυανέρυθρων» σε επαγγελματικό επίπεδο είχε σκοράρει ο τότε παίκτης της ομάδας και νυν της ΑΕΚ, Σωτήρης Τσιλούλης, ο οποίος σ' ένα εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη για τα Play Out σκόραρε με κεφαλιά για το 2-0. Τελικά το παιχνίδι αυτό έληξε με το σκορ στο 2-1 και νικητή τον Πανιώνιο, που τελικά εκείνη τη σεζόν υποβιβάστηκε και ακολούθησε η πτώση του στην Γ' Εθνική.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα