Πανιώνιος - Χανιά 1-0: Με σφραγίδα Αυλωνίτη η πρώτη νίκη του Ιστορικού από την επιστροφή του! (vid)

Πανιώνιος

bet365

Με το γκολ - τακουνάκι του Αυλωνίτη, ο Πανιώνιος πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη με 1-0 απέναντι στα Χανιά, για τη 2η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου στη Super League 2. Δοκάρι στο 88' για τους γηπεδούχους με τον Αλεξανδράκη.

Ο Ιστορικός επέστρεψε στα επαγγελματικά σαλόνια και στις μεγάλες νίκες!

Μετά το «Χ» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Τρίπολη με τον Αστέρα Β', ο Πανιώνιος πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη. Οι Πάνθηρες επικράτησαν 1-0 των Χανιών και έφτασαν στους τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ο άνθρωπος που έκρινε την αναμέτρηση είναι ο Τάσος Αυλωνίτης, με τον αρχηγό να σκοράρει με τακουνάκι. Δοκάρι στο 88' για τους γηπεδούχους με τον Αλεξανδράκη.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι, έχοντας στο πλευρό τους και τη στήριξη του κόσμου, μπήκαν καλύτερα στο ματς και μόλις στο 6' ο Φελίσιο είχε το πλασέ του να το απομακρύνει ο Στεπίνσκι. Η πίεση συνεχιζόταν και στο 17' ο Μπούσης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, αλλά ο Βενάρδος δεν μπόρεσε να μπει στην τροχιά της μπάλας και ο Πιερτζάκομι στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ, σε μια φάση που ουδείς δεν μπόρεσε να πιστέψει πώς έχασε αυτήν την ευκαιρία για το 1-0.

Το 1-0 όμως ήρθε στην ακριβώς επόμενη μεγάλη στιγμή για τους κυανέρυθρους. Στο 20', ο Κολοβός υποδέχτηκε ωραία τη μπάλα έξω από την περιοχή, την έφερε στο αριστερό και με ωραίο σουτ κέρδισε το κόρνερ. Στην εκτέλεσή του, ο Κολοβός πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα πήγε στη μικρή περιοχή και ο Αυλωνίτης με τακουνάκι άνοιξε το σκορ.

Αυλωνίτης

Παρόλα αυτά, τα Χανιά πήγαν να κάνουν τη... ζημιά. Στο 23', ο Τσέλιος, απέναντι από τον Γιαννακόπουλο και έχοντας το τέρμα φάτσα, δεν μπόρεσε να κάνει το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι, στο 34' είχαν άλλη μια στιγμή στο ματς, αλλά ο Γιαννακόπουλος μπλόκαρε την κεφαλιά του Μανουσάκη. Το ημίχρονο έκλεισε με ακόμα ένα σουτ του Μανουσάκη, το οποίο όμως δεν αιφνιδίασε τον Γιαννακόπουλο.

Στο β' μέρος, οι γηπεδούχοι απείλησαν αρχικά με το σουτ του Πιερτζάκομι στο 58' να περνάει άουτ. Όσο περνούσε ο χρόνος, ο ρυθμός έπεφτε. Οι μεν γηπεδούχοι έκαναν διαχείριση του εύθραυστου 1-0, ενώ τα Χανιά δεν μπορούσαν να φτάσουν στη φάση που θα έφερνε το ματς στα ίσια.

Ωστόσο, στο 88' παραλίγο να γίνει 2-0. Ο Αλεξανδράκης έπιασε ένα δυνατό σουτ με τη μπάλα όμως να σταματάει στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος (Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Αυλωνίτης, Πότση, Χρούστενιτς, Μπούσης, Τσορνομάζ, Γκίνη (58 λ.τ Ενγκουέμ), Κολοβός (71′ Αλεξανδράκης), Βερνάρδος (58′ Στούπης), Φελίσιο (77′ Διονέλλης) , Πιερτζακόμι (77′ Γεμιστός).

ΠΑΕ Χανιά (Σπανός): Σαφαρίκας, Μουνάφο (25′ Κυριακίδης), Στεπίνσκι (66′ Κόλα), Τσέλιος (79′ Παχής), Μανουσάκης (66′ Πινακάς), Γκμπενιόν, Γκοράνοφ, Αρτουντουάγκα (79′ Λιάτσος), Προβυδάκης, Μάλτσι, Λεμονής.

Το γκολ του Αυλωνίτη που έκρινε την αναμέτρηση:

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα