Πανιώνιος - Χανιά: Στις εξέδρες για να δει τη νέα του ομάδα ο Τσερίσεβ (vid)

Newsroom
Στις εξέδρες το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου, Ντένις Τσερίσεβ (vid)

bet365

Ο Ντένις Τσερίσεβ, που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Πανιώνιο, δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη νέα του ομάδα στο παιχνίδι με τα Χανιά κι βρέθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο Ντένις Τσερίσεβ αποτελεί από την Πέμπτη (26/09) το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου, κίνηση που προκάλεσε «σεισμό» στα... νερά της Superleague 2. Ο Ρώσος εξτρέμ δεν ήταν δυνατό να είναι έτοιμος για να βρεθεί στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στα Χανιά, ωστόσο δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη νίκη της ομάδας του με 1-0 κόντρα στους Κρητικούς.

Ο Ντένις Τσερίσεβ βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου του Πανιωνίου προκειμένου να δει δια ζώσης τη νέα του ομάδα και φαίνεται πως της έφερε και γούρι, αφού πήρε την πρώτη της φετινή νίκη χάρη σε τακουνάκι του Αυλωνίτη, μετά το 0-0 της πρώτης αγωνιστικής στην Τρίπολη με την δεύτερη ομάδα του Αστέρα Aktor.

Δείτε το βίντεο με τον Ρώσο στις εξέδρες:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα