Super League 2 - Βόρειος Όμιλος: Δύο στα δύο η ΑΕΛ, σεφτέ για Μακεδονικό

Newsroom
Οι παίκτες της ΑΕΛ πανηγυρίζουν το γκολ με τον Διαγόρα

bet365

Η ΑΕΛ επικράτησε εύκολα με 3-0 του Διαγόρα και μετράει το απόλυτο μετά από δύο αγωνιστικές στον Βόρειο Όμιλο. Πρώτη νίκη για Μακεδονικό με 1-0 επί του Καμπανιακού, στο 0-0 έμειναν Καβάλα και Εθνικός Νέου Κεραμιδίου.

Μακεδονικός - Καμπανιακός 1-0

Σκόρερ: 14' Παναγιωτούδης

Το πρώτο του τρίποντο για τη φετινή σεζόν πανηγύρισε ο Μακεδονικός, ο οποίος μετά τη λευκή ισοπαλία που είχε αποσπάσει στην πρεμιέρα απέναντι στον Διαγόρα στη Ρόδο, επικράτησε με 1-0 εντός έδρας του Καμπανιακού. Από το 14' οι γηπεδούχοι με τον Παναγιωτούδη κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, το οποίο φρόντισαν να διατηρήσουν ως το φινάλε παίρνοντας την πρώτη τους νίκη και σκαρφαλώνοντας στην 3η θέση πίσω από ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα που μετράνε το απόλυτο μετά από δύο αγωνιστικές. Όσο για τον Καμπανιακό, υποχρεώθηκε στην πρώτη ήττα για φέτος μετά το νικηφόρο ξεκίνημα επί της Νίκης Βόλου.

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Ταλιχμανίδης, Σαραγιώτης, Πέδρο Λούκας, Τσουκάνης, Χασάνογλου, Παναγιωτούδης, Ραμίρεζ, Λεωνιδόπουλος, Σιχαρουλασβίλι, Ζαφειράκης, Κουϊρουκίδης.

Καμπανιακός (Γεωργιάδης): Γιακουμής, Γαρύφαλλος, Σαρβανίδης, Έππας, Κολλαράς, Φροσύνης, Κωτσόπουλος, Ντουμάνης, Σέχου, Παπαστεριανός, Πέττας.

ΑΕΛ - Διαγόρας Ρόδου 3-0

Σκόρερ: 25' πεν., 58' Πασάς, 63' Στίνα

Εύκολο απόγευμα είχε η ΑΕΛ που επικράτησε με 3-0 του Διαγόρα στο AEL FC Arena και έκανε το δύο στα δύο. Οι βυσσινί είχαν τον έλεγχο και στο 25' προηγήθηκαν με εκτέλεση πέναλτι του Πασά, απόφαση για την οποία υπήρξαν διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν ξανά, στο 55' ο Μωραΐτης είδε την προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι και τρία λεπτά αργότερα ήρθε το 2-0 με τον Πασά με ωραία ατομική ενέργεια να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Η ΑΕΛ απλοποίησε τα πράγματα στο 63' με πλασέ του Στίνα για το τελικό 3-0. Στο 84' ο Διαγόρας έφτασε κοντά στο να μειώσει το σκορ, αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαπουντζή βρήκε το δοκάρι.

ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Περντρέου, Θ. Παπαγεωργίου, Βαφέας, Ηλιάδης, Κοσσονού, Μπαριέντος (75′ Σγουρός), Γιαξής (46′ Παναγιωτίδης), Κρητικός (67′ Κ. Παπαγεωργίου), Πασάς (67′ Ακόστα), Μούργος (46′ Μωραΐτης), Στίνα.

Διαγόρας (Γράφας): Γαλάνης, Σταματούλας, Δημόπουλος (44′ Κατσουλίδης), Νικολής, Μανωλάκης, Μπρέγκου, Παπαδόπουλος (66′ Γαρουφαλιάς), Σαπουντζής, Τσιαντούλας (66′ Άντο), Κοκκίνης (56′ Ολιβέρι), Λιούμης.

Καβάλα – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 0-0

Χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Καβάλας με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου. Οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν, παίρνοντας όμως τον πρώτο τους φετινό βαθμό, καθώς και οι δύο ξεκίνησαν με ήττα στην πρεμιέρα.

Ο βαθμός αυτός είναι και ο πρώτος που παίρνει ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου σε επαγγελματική κατηγορία, σε μια σημαντική ημέρα για την ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με παίκτη παραπάνω από το 52', όταν και αποβλήθηκε ο Δημητριάδης, ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί αυτή την υπεροχή με το 0-0 να μένει ως το τέλος.

Καβάλα (Καραμπετάκης): Αστράς, Τσαμούρης, Ίτσιος, Δαλιανόπουλος, Δημητριάδης, Μέτσε, Λέλεκας, Πάσανιτς, Κασέμι, Ομπιοχα, Παπαδόπουλος.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Κυριαζής): Καραγκιόζης, Κόλα, Μακρυδάκης, Κλιγγόπουλος, Γιαλαμίδης (20′ λ.τ Μιγιεγκά), Μπάλλας, Μπούζας, Φωκαΐδης, Σιατραβάνης, Πανίδης, Νότας.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου

Σάββατο 28/9
ΠΑΣ Γιάννινα - Ηρακλής 2-1

Κυριακή 29/9
Μακεδονικός - Καμπανιακός 1-0
ΑΕΛ - Διαγόρας Ρόδου 3-0
Καβάλα - Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 0-0

Δευτέρα 30/9
Νίκη Βόλου - ΠΑΟΚ Β' (15:00)

Η βαθμολογία

1. ΑΕΛ 6
2. ΠΑΣ Γιάννινα 6
3. Μακεδονικός 4
4. Καμπανιακός 3
5. ΠΑΟΚ Β' 1
6. Ηρακλής 1
7. Καβάλα 1
8. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1
9. Διαγόρας 1
10. Νίκη Βόλου 0

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα