Αιγάλεω – Κηφισιά 0-0: Έμειναν στο μηδέν, ανέβηκαν στην κορυφή

Newsroom
Αιγάλεω - Κηφισιά

bet365

Χωρίς νικητή αλλά και γκολ ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Αιγάλεω με την Κηφισιά, με τις δύο ομάδες να ανεβαίνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας από 4 βαθμούς.

Σε ένα παιχνίδι που δεν συγκλόνισε με το θέαμα που προσέφερε στον κόσμο, το Αιγάλεω και η Κηφισιά έμειναν στο 0-0 παίρνοντας από έναν βαθμό. Ένας βαθμός που και για τους δύο ήταν ο τέταρτος, με αποτέλεσμα να ανέβουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με Πανιώνιο και ΑΕΚ Β'.

Στα του αγώνα όπως αναφέραμε δεν ήταν και το καλύτερο από πλευράς θεάματος, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Κυρίτση στο 60' να σταματάει εξαιρετικά τον Σπίνο κρατώντας το μηδέν.

Οι συνθέσεις του αγώνα

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Κωστόπουλος, Ουνγιαλίδης (74′ Τάτσης), Ευαγγέλου, Ζιούλης, Καρρίκι, Καραμπάς (71′ Καρβούνης), Μπάμπης, Νταβιώτης, Βάρκας (83′ Δρίτσας), Νίκολλι (71′ Τσούκαλος).

Κηφισιά (Λέτο): Νικοπολίδης, Σόουζα, Παντελίδης, Εμπό (87′ Κωνσταντακόπουλος), Μάρτινς, Κυριόπουλος (63′ Μιούλερ), Σωτηράκος, Ντίαζ, Μάναλης, Σπίνος, Γκονσάλβες.

Η 2η αγωνιστική

Παρασκευή (27/9)

ΑΕΚ Β’ - Ηλιούπολη 2-2

Κυριακή (29/9)

Πανιώνιος – Χανιά 1-0

Παναχαϊκή -Asteras B’ Aktor 1-0

Aιγάλεω – Κηφισιά 0-0

Δευτέρα (30/9)

Καλαμάτα - Παναργειακός

Η βαθμολογία

1. Αιγάλεω 4

2. Κηφισιά 4

3. Πανιώνιος 4

4. ΑΕΚ Β' 4

5. Καλαμάτα 3

6. Παναχαϊκή 3

7. Αστέρας Aktor Β' 1

8. Ηλιούπολη 1

9. Χανιά 0

10. Παναργειακός 0

*Καλαμάτα και Παναργειακός έχουν από ένα ματς λιγότερο

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα