Χανιά: Ανακοίνωσαν την απόκτηση του μεγάλου αδελφού του Ρότα, Αρένσι

Χανιά: Ανακοίνωσαν την απόκτηση του μεγάλου αδελφού του Ρότα, Αρένσι

Newsroom
ροτα

bet365

Την απόκτηση του Αρένσι Ρότα, του μεγάλου αδελφού του Λάζαρου, ανακοίνωσαν τα Χανιά.

Σε μια ακόμα μεταγραφική κίνηση προχώρησαν τα Χανιά. Η κρητική ομάδα ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας την απόκτηση του 28χρονου δεξιού μπακ, Αρένσι Ρότα, ο οποίος είναι ο μεγάλος αδελφός του Λάζαρου Ρότα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 28χρονου αμυντικού, Αρένσι Ρότα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1995 στην Κορυτσά και αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του Αρη Θεσσαλονίκης.

Το 2014 μεταπήδησε στον Παναργειακό και δύο χρόνια αργότερα εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναιγιάλειου, τη φανέλα του οποίου φόρεσε σε 29 επίσημους αγώνες.

Το καλοκαίρι του 2017 έφυγε για την Ιταλία, όπου έπαιξε σε ομάδες της Γ’ Κατηγορίας. Πρώτα για τρία χρόνια στη Μονόπολι (100 συμμ.), στη συνέχεια για δυο στην Καρερέζε (35 συμμ.) και για ακόμη δύο στην Αλεσάντρια (71 συμμ.).

Αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, καθώς επίσης και ως δεξιός χαφ και κεντρικός αμυντικός.

Καλωσορίζουμε τον Αρένσι στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω μέλος μιας ιστορικής ομάδας όπως τα Χανιά. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην πόλη συνάντησα ένα εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και στα αποδυτήρια, αλλά και στους φιλόξενους ανθρώπους που ζουν στα Χανιά! Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Πιστεύω πολύ στο γκρουπ, αλλά και στον προπονητή μας και είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα μπορεί να καταφέρει τον στόχο της! Εύχομαι μια καλή χρόνια σε όλους με υγεία και πολλές όμορφες στιγμές για εμάς και τους φιλάθλους μας!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα