Νίκη Βόλου - ΠΑΟΚ Β' 1-1: Μοιρασιά στο Πανθεσσαλικό

Newsroom
Νίκη Βόλου - ΠΑΟΚ Β'

bet365

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Νίκης Βόλου με τον ΠΑΟΚ Β' με το οποίο ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου Super League 2.

Τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε η Νίκη Βόλου, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΟΚ Β' για τη δεύτερη αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

Η Νίκη Βόλου εκμεταλλεύτηκε την πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι ανοίγοντας το σκορ στο 13' με σουτ του Βερνάρδου. Ο ΠΑΟΚ Β' προσπάθησε να απαντήσει και δέκα λεπτά αργότερα άγγιξε την ισοφάριση με τον Κανίς, ο οποίος είδε την προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι.

Αυτή ήρθε τελικά στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 65' όταν οι ασπρόμαυροι κέρδισαν πέναλτι, με τον Κανίς να το εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Νίκη Βόλου (Ξηροφώτος): Τσέλιος, Οικονομόπουλος, Κούφας, Νταμιάν Σίλβα, Σαλαμούρας, Τσιλιγγίρης (69′ Δούμτσης), Βερνάρδος, Ταβάρες, Προδρομίτης, Σαποβάλοφ (73′ Σπυρίδης), Τζιώρας (69′ Αρίας).

ΠΑΟΚ Β (Παπαβασιλείου – Ταξίδης): Μοναστηρλής, Τσαούσης, Σινανάι, Λαγωνίδης, Τασιούρας (68′ Ρούμνιατσεβ), Τσοπούρογλου, Γρόσδης (68′ Κουλούρης), Γκούμας (68′ Σπυράκος), Κανίς (84′ Γκιτέρσος), Σμυρλής, Ουρτάδο (46′ Φίλων).

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου

Σάββατο 28/9
ΠΑΣ Γιάννινα - Ηρακλής 2-1

Κυριακή 29/9
Μακεδονικός - Καμπανιακός 1-0
ΑΕΛ - Διαγόρας Ρόδου 3-0
Καβάλα - Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 0-0

Δευτέρα 30/9
Νίκη Βόλου - ΠΑΟΚ Β' 1-1

Η βαθμολογία

1. ΑΕΛ 6
2. ΠΑΣ Γιάννινα 6
3. Μακεδονικός 4
4. Καμπανιακός 3
5. ΠΑΟΚ Β' 2
6. Ηρακλής 1
7. Καβάλα 1
8. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1
9. Νίκη Βόλου 1
10. Διαγόρας 1

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα