Παπαβασιλείου: «Η νίκη του ΠΑΟΚ Β' είναι αφιερωμένη στα παιδιά των Τεμπών»

Παπαβασιλείου: «Η νίκη του ΠΑΟΚ Β' είναι αφιερωμένη στα παιδιά των Τεμπών»

Παπαβασιλειου

bet365

O προπονητής του ΠΑΟΚ Β', Απόστολος Παπαβασιλείου, μίλησε μετά τη νίκη επί του Μακεδονικού και τόνισε πως το αποτέλεσμα είναι αφιερωμένο στα έξι θύματα του δυστυχήματος των Τεμπών.

Ο ΠΑΟΚ Β' πήρε την πρώτη του νίκη για τη νέα σεζόν, καθώς υπέταξε τον Μακεδονικό στην Ευκαρπία με 2-1, κάνοντας ανατροπή. Η νίκη της δεύτερης ομάδας των Θεσσαλονικιών συμπίπτει με με τη «μαύρη επέτειο» των 25 χρόνων από δυστύχημα των Τεμπών, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους έξι φίλοι των Ασπρόμαυρων.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Β', Απόστολος Παπαβασιλείου, αφιέρωσε τη νίκη στα αδικοχαμένα «αετόπουλα».

«Ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που είχαμε καλή εμφάνιση και τα παιδιά προσπαθούν να ακολουθήσουν το πλάνο μας. Η νίκη είναι πολύ σημαντική αν αναλογιστούμε πως και ο αντίπαλος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και τα παιδιά κάνανε μια πολύ καλή προσπάθεια. Δεν σταματάμε εδώ, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Σήμερα είναι μια δύσκολη ημέρα για τον ΠΑΟΚ, αλλά τα παιδιά θέλανε να αγωνιστούνε και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, προς τιμής των παιδιών που χάθηκαν στα Τέμπη. Καταφέραμε και ανατρέψαμε το αποτέλεσμα, γιατί μείναμε πιστοί στο πλάνο μας και επειδή πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε, προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο», είπε ο κόουτς του ΠΑΟΚ Β'.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα