Ηρακλής: Τέλος ο Οφρυδόπουλος μετά από τρεις αγωνιστικές

Ηρακλής: Τέλος ο Οφρυδόπουλος μετά από τρεις αγωνιστικές

Βασίλης Μπαλατσός
ofrydopoulos_eurokinisi.jpg

bet365

Λίγο μετά την ισοπαλία του Ηρακλή με την Καβάλα στη Χαλάστρα ο Γηραιός ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Σύντομη αποδείχθηκε η παρουσία του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στον πάγκο του Ηρακλή. Λίγο μετά την ισοπαλία με την Καβάλα στη Χαλάστρα ο Γηραιός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό, αναφέροντας πως βάσει αποτελεσμάτων «ο κόουτς δεν μπορεί να μας βοηθήσει».

Ο προπονητής που την περασμένη σεζόν οδήγησε τον Λεβαδειακό στην άνοδο στη Stoiximan Superleague κόουτσαρε μόλις σε πέντε ματς τον Ηρακλή με απολογισμό μια πρόκριση και έναν αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ στη Superleague 2 μέτρησε δυο ισοπαλίες και μια ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Τέλος η συνεργασία μας, με τον κ. Οφρυδόπουλο. Τα τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε τέσσερις αγώνες, δείχνουν ότι ο κόουτς δεν μπορεί να μας βοηθήσει. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή πορεία στην καριέρα του».

Λίγα μόλις λεπτά πριν την ανακοίνωση της απόλυσης του ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είπε στην κάμερα του ΣΚΑΪ: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Δεν υπάρχει εύκολος αγώνας στο πρωτάθλημα. Χάσαμε αρκετούς παίκτες μεσοβδόμαδα όπως τον Μιράντα και τον Κυνηγόπουλο κάτι που μας δυσκόλεψε, έτσι αναγκαστήκαμε να προετοιμαστούμε διαφορετικά για τον σημερινό αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ούτε ένταση ούτε ρυθμό. Στο δεύτερο, έγινε μία πολύ καλή προσπάθεια, ισοφαρίσαμε, ρισκάραμε, πιέσαμε, παρόλα αυτά αυτό δεν ήταν ικανό να μας δώσει τους τρεις βαθμούς. Φυσικά, είναι αποτυχημένο αποτέλεσμα

Στην 3η αγωνιστική ούτε κάποιος παίρνει το πρωτάθλημα, ούτε κάποιος το χάνει. Αυτό πιστεύω. Φυσικά, υπάρχει ένα μεγάλο ντέρμπι μπροστά μας την Κυριακή».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα