ΠΑΣ Γιάννινα – Νίκη Βόλου 0-0: Πρώτη απώλεια για Ηπειρώτες

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Νίκη Βόλου. Πρώτη απώλεια για τους Ηπειρώτες, μόνη στην κορυφή η ΑΕΛ.

Στον μοναδικό Κυριακάτικο αγώνα του Βορείου Ομίλου της Super League 2, ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Νίκη Βόλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Το 0-0 ήταν και η πρώτη φετινή απώλεια για τους Ηπειρώτες με την ΑΕΛ πλέον να είναι μόνη πρώτη στην κορυφή με 9 βαθμούς, έναντι 7 του ΠΑΣ. Όσον αφορά τους Βολιώτες πήραν τον δεύτερο βαθμό τους.

Στα του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν λίγο καλύτεροι κρατώντας μακριά από την εστία τους, τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο οι Γιαννιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν για να σκοράρουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν με το 0-0 να μένει ως το τέλος. Και έμεινε γιατί στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δούμας με προσπάθειά του έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πομς): Αθανασίου, Μπακαδήμας, Λούπας (46′ Αθανασίου), Σόρια, Ρίντερ (84′ Νικολιάς), Σομπόνσκι, Δούμας, Ασεβέδο, Χάινριχ, Σέποβιτς, Μάντζης (67′ Λέο).

Νίκη Βόλου (Ξηροφώτος): Τσέλιος, Οικονομόπουλος, Ματάους, Προδρομίτης, Νταμιάν Σίλβα, Σελιμάι (46′ Σαποβάλοφ), Εντ Κάρλος (55′ Λίταινας), Ταβάρες, Δούμτσης (84′ Τσιλιγγίρης), Αρίας (73′ Σπυρίδης), Βερνάρδος.

Βόρειος Όμιλος Superleague 2

3η αγωνιστική

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου

ΠΑΟΚ Β' - Μακεδονικός 2-1

Σάββατο 5 Οκτωβρίου

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου - ΑΕΛ 1-3

Ηρακλής - Καβάλα 1-1

Κυριακή 6 Οκτωβρίου

ΠΑΣ Γιάννινα - Νίκη Βόλου 0-0

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου

15:00 Διαγόρας - Καμπανιακός

Βαθμολογία:

ΑΕΛ 9

ΠΑΣ Γιάννινα 7

ΠΑΟΚ Β' 5

Μακεδονικός 4

Καμπανιακός 3

Ηρακλής 2

Καβάλα 2

Νίκη Βόλου 2

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1

Διαγόρας -2

*Ο Διαγόρας έχει τιμωρηθεί προσωρινά με αφαίρεση τριών βαθμών

** Καμπανιακός και Διαγόρας έχουν από ένα ματς λιγότερο

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα