Αιγάλεω – Καλαμάτα 1-1: Από ένα γκολ και βαθμό στο «Σίτι»

Newsroom
Αιγάλεω

bet365

Με τον αγώνα του Αιγάλεω με την Καλαμάτα ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια της Κυριακής στην Super League 2. Οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ και πήραν από έναν βαθμό σε ένα ντέρμπι του Νοτίου ομίλου.

Από έναν βαθμό πήραν το Αιγάλεω και η Καλαμάτα πετυχαίνοντας από ένα γκολ στο τελευταίο παιχνίδι της Κυριακής και για τους δύο ομίλους της Super League 2. Με τον βαθμό αυτό οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην κορυφή, αλλά έχουν πλέον συγκάτοικους τους Πανιώνιο και Κηφισιά, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπεσαν στην 4η θέση, με δύο βαθμούς απόσταση.

Στα του αγώνα η «Μαύρη Θύελλα» κατάφερε να προηγηθεί στο 29' με τον Μορέιρα, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, την πέτυχαν στο 54' με τον Καρβούνη με το 1-1 να μένει ως το τέλος της αναμέτρησης.

Αιγάλεω-Καλαμάτα 1-1

Σκόρερ: 54′ Καρβούνης – 29′ Μορέιρα

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Κωστόπουλος, Ουνγιαλίδης (67′ Τάτσης), Ζιούλης, Ευαγγέλου, Καραμπάς (46′ Καρβούνης), Καρρίκι, Μπάμπης, Νταβιώτης, Βάρκας (86′ Ζούνης), Τσούκαλος (67′ Νίκολλι (90+4′ Μπαρδάς).

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κότσαρης, Ουές, Βαλεριάνος, Στρούγγης, Μουστακόπουλος, Πίρινεν, Μορέιρα (76′ Ντιγκινί) , Μόρσεϊ (51′ λ.τ Φρίμπονγκ), Ριένστρα (63′ Βασιλαντωνόπουλος), Μπαράλες, Αναστασόπουλος (46′ Μπακαγιόκο).

Νότιος Όμιλος αποτελέσματα 3η αγωνιστική

Κυριακή 6/10

Κηφισιά – ΑΕΚ Β' 4-2

Παναργειακός – Πανιώνιος 0-2

Αιγάλεω – Καλαμάτα 1-1

Δευτέρα 7/10

Αστέρας Τρίπολης Β' – Χανιά

Ηλιούπολη – Παναχαϊκή

Η βαθμολογία

1. Κηφισιά 7

2. Πανιώνιος 7

3. Καλαμάτα 7

4. Αιγάλεω 5

5. ΑΕΚ Β' 4

6. Παναχαϊκή 3

7. Αστέρας Aktor Β' 1

8. Ηλιούπολη 1

9. Χανιά 0

10. Παναργειακός 0

* Οι Αστέρας Τρίπολης Β', Χανιά, Ηλιούπολη και Παναχαϊκή έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα