Ηρακλής: Μένει στη Λαμία ο Τεννές, αναμονή για Δερμιτζάκη

Δερμιτζάκης στο Gazzetta: «

bet365

Στον Ηρακλή αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα ο διάδοχος του Οφρυδόπουλου, με τον Δερμιτζάκη να φαντάζει φαβορί, μετά την αρνητική απάντηση του Μπάμπη Τεννέ λόγω Λαμίας

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ήθελε τον Μπάμπη Τεννέ για τον πάγκο του Ηρακλή. Εναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά και εμπιστεύεται απόλυτα. Ωστόσο, ο έμπειρος κόουτς, που είναι μετρ των ανόδων, δεσμεύεται με την Λαμία, στην οποία είναι τεχνικός διευθυντής. Ετσι, οι δύο πλευρές δεν γίνεται να συνεργαστούν και πάλι τη δεδομένη στιγμή.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος είναι ελεύθερος μετά το τέλος της συνεργασίας του με την ΑΕΛ, είναι ο προπονητής που έχει ρίξει το βάρος του ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης και αναμένεται - εκτός απροόπτου - αυτός να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου. Βέβαια, ουδείς μπορείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης από τον ισχυρό άντρα του Γηραιού.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα