Διαγόρας – Καμπανιακός 0-1: Πέρασαν από την Ρόδο και ανέβηκα στην 3η θέση οι Θεσσαλονικείς

Newsroom
Καμπανιακός

bet365

Με τον αγώνα του Διαγόρα με τον Καμπανιακό ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου. Η ομάδα της Χαλάστρας επικράτησε με 1-0 και ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με την αναμέτρηση του Διαγόρα με τον Καμπανιακό ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2. Η ομάδα της Χαλάστρας κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη επικρατώντας με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Κωτσόπουλος στο 36'. Με το τρίποντο αυτό ο Καμπανιακός έφτασε τους 6 βαθμούς και ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι Ριδίτες έμειναν στο -2, καθώς τους έχει επιβληθεί προσωρινή ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών.

Σκόρερ: 36′ Κωτσόπουλος σουτ

Διαγόρας (Γράφας): Γαλάνης, Δημητρίου (46′ Σταματούλλας), Δημόπουλος, Μανωλάκης, Κοκκίνης (60′ Λιούμης), Γαρουφαλιάς (46′ Μπρέγκου), Παπαδόπουλος (55′ Σαπουντζής), Άντο (76′ Μπλανκ Καζάου), Στέργιος, Μανιάς, Τσιαντούλας.

Καμπανιακός (Γεωργιάδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος (75′ Ντουμάνης), Παπακωνσταντίνου (46′ Σαρβανίδης), Γαρύφαλλος (66′ Πέττας), Έππας, Κολλαράς, Ν. Καθάριος (66′ Μανιός), Φροσύνης, Κωτσόπουλος (84′ Διαμαντόπουλος), Σέχου, Παπαστεριανός.

Βόρειος Όμιλος Superleague 2

3η αγωνιστική

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου

ΠΑΟΚ Β' - Μακεδονικός 2-1

Σάββατο 5 Οκτωβρίου

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου - ΑΕΛ 1-3

Ηρακλής - Καβάλα 1-1

Κυριακή 6 Οκτωβρίου

ΠΑΣ Γιάννινα - Νίκη Βόλου 0-0

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου

Διαγόρας – Καμπανιακός 0-1

Βαθμολογία:

ΑΕΛ 9

ΠΑΣ Γιάννινα 7

Καμπανιακός 6

ΠΑΟΚ Β' 5

Μακεδονικός 4

Ηρακλής 2

Καβάλα 2

Νίκη Βόλου 2

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1

Διαγόρας -2

*Ο Διαγόρας έχει τιμωρηθεί προσωρινά με αφαίρεση τριών βαθμών

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα