Ηλιούπολη – Παναχαϊκή 2-1: Πήρε το ντέρμπι η γηπεδούχος (vids)

Newsroom
Ηλιούπολη

bet365

Με νίκη της Ηλιούπολης επί της Παναχαϊκής με 2-1, ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστικής και στον Νότιο Όμιλο της Super League 2.

Μεγάλο ντέρμπι στην Ηλιούπολη με την τοπική ομάδα να επικρατεί με 2-1 τη Παναχαϊκής και να παίρνει το πρώτο της τρίποντο, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 3η αγωνιστική όχι μόνο στο Νότιο Όμιλο, αλλά συνολικά στην Super League 2. Με το τρίποντο αυτό οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 4 βαθμούς και ανέβηκαν στην 5η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 3 πέφτοντας στην 7η θέση.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν μόλις στο 5' να ανοίξουν το σκορ. Σκόρερ ο Μαυριάς που με σουτ έκανε το 1-0 δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του, ένα προβάδισμα που θα μπορούσε να μεγαλώσει στο 22', αλλά η κεφαλιά του Βασιλούδη σταμάτησε στο δοκάρι του Στογιάνοβιτς.

Το σκορ αυτό όμως δεν ήταν και αυτό με το οποίο έκλεισε το ημίχρονο, καθώς στο 42' ο Ντε Τόμας επίσης με σουτ, έκανε το 1-1 για τους Πατρινούς, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σκόραραν και συγκεκριμένα με τον Βασιλούδη στο 62' ο οποίος επίσης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 οδηγώντας την ομάδα του στην πρώτη της νίκη.

Σκόρερ: 5′ Μαυριάς, 62′ Βασιλούδης – 42′ Ντε Τόμας

Ηλιούπολη (Παπαβασιλείου): Ντόκιτς, Καρανίκας (59′ Πολίτης), Να’α, Πολυχρόνης (59′ Κρέτσι), Μαριάνοβιτς, Λάμτσε, Βασιλούδης (74′ Μπλαντένοβιτς), Θωμαΐδης, Αλμέιδα (89′ Πατάπης), Μαυριάς, Αλεξόπουλος (59′ Μάνος).

Παναχαϊκή (Τάτσης): Στογιάνοβιτς, Πανάγου, Λυμπεράκης, Ζαμόρα (72′ Πολέτο), Μπαξεβάνος, Ζέκχοφ (78′ Κοζορώνης), Ρόβας (78′ Μαδριγάλ), Νίλι, Λεσάι (59′ Τραορέ), Ντε Τόμας, Παπατόλιος (59′ Καραγιάννης).

Νότιος Όμιλος αποτελέσματα 3η αγωνιστική

Κυριακή 6/10

Κηφισιά – ΑΕΚ Β' 4-2

Παναργειακός – Πανιώνιος 0-2

Αιγάλεω – Καλαμάτα 1-1

Δευτέρα 7/10

Αστέρας Τρίπολης Β' – Χανιά 1-1

Ηλιούπολη – Παναχαϊκή 2-1

Η βαθμολογία

1. Κηφισιά 7

2. Πανιώνιος 7

3. Καλαμάτα 7

4. Αιγάλεω 5

5. Ηλιούπολη 4

6. ΑΕΚ Β' 4

7. Παναχαϊκή 3

8. Αστέρας Aktor Β' 2

9. Χανιά 1

10. Παναργειακός 0

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα