Super League 2: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μπάλντοκ στην 4η αγωνιστική και με μαύρα περιβραχιόνια οι ποδοσφαιριστές

Newsroom
baldock.jp

bet365

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή της Super League 2, σε όλα τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής της Super League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια.

Τη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ θα τιμήσει η Super League 2. Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην μνήμη του ποδοσφαιριστή Τζόρτζ Μπάλντοκ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν την έναρξη των αγώνων της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2 2024-25 και οι ποδοσφαιριστές θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους», αναφέρει η Super League 2 στην ανακοίνωση της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα