Καμπανιακός – ΠΑΟΚ Β' 1-3: Πέρασαν από Χαλάστρα και μείωσαν στον πόντο από την κορυφή οι ασπρόμαυροι» (vids)

Newsroom
ΠΑΟΚ Β'

bet365

Χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα ο ΠΑΟΚ Β' επικράτησε με 3-1 του Καμπανιακού στη Χαλάστρα στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2.

Ο αγώνας του Καμπανιακού με τον ΠΑΟΚ Β' άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής στην Super League 2. Στην Χαλάστρα οι «ασπρόμαυροι» ήταν σαφώς ανώτεροι και χωρίς να συναντήσουν το παραμικρό πρόβλημα επικράτησαν με 3-1 και ανέβηκαν στην 2η θέση με 8 βαθμούς, έναν πίσω από την ΑΕΛ που είναι στην κορυφή. Από την άλλη οι ηττημένοι έμειναν στην 4η θέση με 6.

Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εξαιρετικά δυνατά και στα πρώτα δευτερόλεπτα πίεσαν ψηλά με τον Ουρτάδο και κέρδισαν πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Κανίς που νίκησε τον Γιακουμή κάνοντας το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ Β' όχι μόνο δεν κατέβασε ρυθμούς, αλλά στο 20' έφτασε μια ανάσα από το να κάνει το 0-2, με τον Σμυρλή να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Ο Ουρτάδο είδε στο 35' τον Παπαστεριανό να διώχνει την μπάλα πάνω στην γραμμή στο 35', αλλά στο 44' ο Γροσδής με εξαιρετικό σουτ έκανε το 0-2, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο ξεκίνημά του οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να σκοράρουν. Συγκεκριμένα ο Ουρτάδο εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Καμπανιακού και με πλασέ έκανε το 0-3 στο 51', τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

 

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να βάλουν το γκολ της τιμής με τον Διαμαντόπουλο στο 90' με το 1-3 να μένει ως το τέλος.

Καμπανιακός (Γεωργιάδης): Γιακουμής, Παπακωνσταντίνου (46′ Γαρύφαλλος), Έππας, Κολλαράς, Ν. Καθάριος (46′ Σαρβανίδης), Φροσύνης, Κωτσόπουλος (46′ Μανιός), Ντουμάνης (59′ Διαμαντόπουλος), Σέχου, Παπαστεριανός, Πέττας (59′ Π. Καθάριος).

ΠΑΟΚ Β (Παπαβασιλείου – Ταξίδης): Μοναστηρλής, Φίλων, Σινανάι, Λαγωνίδης, Κωττάς (78′ Ρουμιάντσεβ), Γρόσδης, Τσοπούρογλου (78′ Μπράντονιτς), Γκούμας (67′ Καλόγερος), Κανίς (83′ Αδάμ), Σμυρλής (67′ Τσαούσης), Ουρτάδο.

Πρόγραμμα 4η αγωνιστική

Παρασκευή

Καμπανιακός – ΠΑΟΚ Β΄1-3

Σάββατο

ΑΕΛ – Ηρακλής

Κυριακή

Μακεδονικός – ΠΑΣ Γιάννινα

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – Διαγόρας Ρόδου

Καβάλα – Νίκη Βόλου

Βαθμολογία:

ΑΕΛ 9

ΠΑΟΚ Β' 8

ΠΑΣ Γιάννινα 7

Καμπανιακός 6

Μακεδονικός 4

Ηρακλής 2

Καβάλα 2

Νίκη Βόλου 2

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1

Διαγόρας -2

*Ο Διαγόρας έχει τιμωρηθεί προσωρινά με αφαίρεση τριών βαθμών

** Ο Καμπανιακός και ο ΠΑΟΚ Β' έχουν ένα ματς περισσότερο

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα