ΑΕΛ-Ηρακλής 3-0: Ασταμάτητοι οι «βυσσινί» με show Μωραΐτη (vids)

αελ

bet365

Η ΑΕΛ μετέτρεψε σε θρίαμβο το ντέρμπι με τον Ηρακλή επικρατώντας με 3-0, ούσα στην κορυφή έχοντας το απόλυτο των 12 βαθμών, αφήνοντας παράλληλα τον Γηραιό στο -10

Η ΑΕΛ θριάμβευσε στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου της Super League 2, με Ηρακλή, επικρατώντας με 3-0. Ετσι, οι γηπεδούχοι έχουν 4Χ4 με 12 βαθμούς, ενώ ο Γηραιός παραμένει στους 2 βαθμούς, ενώ η επαφή του με την κορυφή μεγαλώνει (-10). Οι βυσσινί είχαν σε μεγάλα κέφια τον Μωραΐτη, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 4' και έκανε το 2-0 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το 2-0. Το 3-0 διαμορφώθηκε από τον Πασά στο 80'.

Αξίζει να τονίσουμε ότι πριν τη σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ, που έχασε τόσο ξαφνικά και άδικα τη ζωή του στην πισίνα του σπιτιού του.

.

 

Ντεμπούτο για Στάικο, show Μωραΐτη

Ο Θανάσης Στάικος, στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ηρακλή, είχε να αντιμετωπίσει τα... τρελά κέφια του Μωραΐτη. Ο 27χρονος επιθετικός της ΑΕΛ, με κεφαλιά μόλις στο 4' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιαννίκογλου.

Στη συνέχεια του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, με τον Γηραιό να μην μπορεί να γίνει απειλητικός. Η μοναδική τους στιγμή που μπορεί να καταγραφεί ως ευκαιρία είναι αυτή του 42', όταν η προσπάθεια του Χριστοδουλόπουλου, έξω από την περιοχή, πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Περντρέου. Στο 44' παραλίγο να γίνει το 2-0. Η σέντρα του Κοσσονού δεν απομακρύνθηκε καλά από τον Γιαννίκογλου αλλά ο Παπαγεωργίου που πήρε το... ριμπάουντ αστόχισε σε κενή εστία με κεφαλιά.

Ωστόσο, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μωραϊτής... όπλισε τo πόδι του και μ' έναν τρομερό κεραυνό έξω από την περιοχή έγραψε το 2-0, βάζοντας γερές βάσεις νίκης, ενώ για τον «Ήρα» αυτό το γκολ πρόσθετε ακόμα μεγαλύτερο βάρος στα πόδια των παικτών.

Στο β' μέρος, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να βρουν μια γρήγορη απάντηση, αλλά μέχρι το πρώτο τέταρτο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σοβαρά. Η μεγάλη στιγμή για να μειώσει η ομάδα του Στάικου χάθηκε στο 54', με τον Τσιριγώτη να μην πλασάρει καλά απέναντι από την εστια των βυσσινί.

Στο 60' μια σέντρα του Κυνηγόπουλου κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στη συνέχεια, δεν παρατηρήθηκε κάποια αξιόλογη φάση από τις δύο ομάδες αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν κι άλλο τέρμα.

Στο 80', από μπέρδεμα των παικτών του Ηρακλή στο κέντρο, ο Πασάς μπήκε στην αντίπαλη περιοχή από τα αριστερά, έπιασε και το σουτ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Ενα ντέρμπι που μετατράπηκε σε περίπατο για τους βυσσινί, οι οποίοι καλπάζουν στην κορυφή του ομίλου τους έχοντας κάνει το απόλυτο με 12 βαθμούς στη συγκομιδή τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Περντρέου, Τριμμάτης, Βαφέας, Στάμου (77′ λ.τ Ηλιάδης), Κοσσονού, Μπαριέντος, Οικονόμου (60′ λ.τ Γιαξής), Κ. Παπαγεωργίου (70′ Παναγιωτίδης), Πασάς, Μούργος (77′ Παπαδόπουλος), Μωραΐτης (70′ Ακόστα).

Ηρακλής (Στάικος): Γιαννίκογλου, Κιβρακίδης (64′ Κούστα), Καλουτσικίδης, Τασουλής (46′ Κυνηγόπουλος), Παπασάββας, Χάμοντ, Αναστασίου, Ντουκουρέ (83′ Πατράλης), Διαμαντής, Χριστοδουλόπουλος (46′ Τσιντώνης), Τσιριγώτης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα