ΑΕΚ Β' - Καλαμάτα: Τρομερό πρώτο μέρος, προηγήθηκε με δύο γκολ η «Ένωση», ισοφάρισε πριν το ημίχρονο η «μαύρη θύελλα»

Newsroom
Δύο γρήγορα γκολ για την ΑΕΚ Β', μείωσε με Μπαράλες η Καλαμάτα (vid)

bet365

Μπορεί η ΑΕΚ Β' κατάφερε να προηγηθεί πολύ γρήγορα με δύο γκολ απέναντι στην Καλαμάτα χάρη στα ωραία τελειώματα των Κοντονίκου και Σόσα, όμως η «μαύρη θύελλα» κατόρθωσε να ισοφαρίσει με Μπαράλες και Παμλίδη.

Η ΑΕΚ Β' μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με την Καλαμάτα και κατόρθωσε να προηγηθεί με 2-0 με τα γρήγορα γκολ που σημείωσαν οι Κοντονίκος και Σόσα, παίρνοντας ένα σημαντικό προβάδισμα ενόψει της συνέχειας του αγώνα, όμως η «μαύρη θύελλα» αντέδρασε πριν βγει το ημίχρονο και μέσα σ' ένα δεκάλεπτο έφερε το ματς στα ίσια με τα γκολ των Μπαράλες και Παμλίδη.

Οι παίκτες της «Ένωσης» εκμεταλλεύτηκαν αρχικά το λάθος του Στρουγγή στο 3ο λεπτό, ο Θεοδωρίδης έκλεψε την μπάλα κι έκανε μέτρα προς την αντίπαλη περιοχη, σπάζοντάς την την κατάλληλη στιγμή στον Κοντονικό, ο οποίος με ωραίο διαγώνιο τελείωμα έκανε το 1-0.

Έπειτα στο 6ο λεπτό ο Ρουκουνάκης έκανε μία ωραία μπαλιά στον Σόσα, ο οποίος κατέβασε ωραία την μπάλα, την έφερε στο αριστερό του, έκανε μία προσποίηση και εκτέλεσε μέσα από την περιοχή για το 2-0.

Η Καλαμάτα έδωσε την απάντησή της πριν καν ο αγώνας φτάσει στο ημίχρονο. Πρώτα, ο Μπαράλες μείωσε σκοράροντας από κοντά στο 30ο λεπτό, έπειτα από την μπούκα του Μορέιρα και την στραβοκλωτσιά του Γρίβα.

 

Κι έπειτα ήταν ο Παμλίδης εκείνος που σκόραρε για την «μαύρη θύελλα» στο 39ο λεπτό και ισοφάρισε σε 2-2 με το σουτ που έπιασε από τα όρια της περιοχής της «Ένωσης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα