ΑΕΚ Β' - Καλαμάτα 2-2: Τα είχε όλα, εκτός από νικητή

Newsroom
αεκβκαλαματα

bet365

H ΑΕΚ βρέθηκε πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ με 2-0, η Καλαμάτα αντέδρασε και ισοφάρισε πριν το ημίχρονο, όμως τελικά καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να πάρει νίκη, με το ματς να μένει στο 2-2.

Σ' ένα παιχνίδι με τρομερό πρώτο μέρος και πολύ πιο φτωχό δεύτερο, ΑΕΚ Β' και Καλαμάτα έμειναν στο 2-2 σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Superleague 2. Η «Ένωση» προηγήθηκε πολύ γρήγορα με 2-0, η «μαύρη θύελλα» απάντησε με ισάριθμα τέρματα πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε το σκορ, παρ' ότι είχαν κάποιες λιγοστές καλές στιγμές και οι δύο πλευρές.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα η ΑΕΚ Β' εκμεταλλεύτηκε το νωθρό ξεκίνημα της Καλαμάτας και μπόρεσε να προηγηθεί με δύο τέρματα χάρη στις ωραίες εκτελέσεις του Κοντονίκου στο 3' και του Σόσα στο 6'. Η Καλαμάτα μετά το πρώτο αυτό σοκ πήρε τον έλεγχο του αγώνα κι άρχισε να προσπαθεί να επιτεθεί βρίσκοντάς σκούρα αρχικά απέναντι στην οργανωμένη άμυνα της «Ένωσης».

Τελικά όμως μπόρεσε να βρει κι εκείνο δύο τέρμα με την σειρά της, παρ' ότι δεν δημιούργησε τόσες πολλές τελικές, όντας ουσιαστική στις καλές στιγμές που της παρουσιάστηκαν. Ο Μπαράλες αρχικά μείωσε σε 1-2 στο 30ο λεπτό με τελείωμα από κοντά με τακουνάκι ενώ ο Παμλίδης ισοφάρισε στο 40ο λεπτό με σουτ από τα όρια της περιοχής.

Το δεύτερο μέρος του αγώνα ήταν αρκετά διαφορετικό. Τα γκολ σταμάτησαν να μπαίνουν με την... σέσουλα και η ΑΕΚ Β' ισορρόπησε το παιχνίδι μη αφήνοντας την Καλαμάτα να επιβάλλει τον ρυθμό της και δείχνοντας μεγαλύτερη μαχητικότητα.

 

Μάλιστα, η «Ένωση» ήταν εκείνη που είχε και τις περισσότερες καλύτερες στιγμές, όμως λίγο ο Κότσαρης λίγο η αστοχία της, δεν της επέτρεψαν να πάρει ξανά το προβάδισμα, με τον Θεοδωρίδη να είναι πρωταγωνιστής και στις δύο μεγάλες στιγμές της.

Σαν να μην έφταναν οι χαμένες ευκαιρίες, στο 85ο λεπτό η ΑΕΚ Β' έμεινε με δέκα παίκτες μετά από φάουλ που έκανε ο Θεοδωρίδης για να κόψει μία αντεπίθεση αντικρίζοντας έτσι δεύτερη κίτρινη κάρτα και παίρνοντας την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Η Καλαμάτα πίεσε στον χρόνο που απέμενε και είχε μία καλή στιγμή στο 90+3' με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μορέιρα, που κόντραρε στο τοίχος, αλλά ο Θεοχάρης έδιωξε με δυσκολία. Κάπως έτσι το τελικό 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος.

Ενδεκάδες:

ΑΕΚ Β' (Νίκος Κούστας): Θεοχάρης, Μανίσα, Κοσίδης, Παυλάκης, Κάτσικας (69' Λεφράνκ (90+2' Αντωνόπουλος), Ρουκουνάκης, Κολιμάτσης (79' Μαυρουδής), Γκολφίνος, Σόσα (90+2' Τζ. Γκαρσία), Κοντονίκος (46' Κανελλόπουλος), Θεοδωρίδης.

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Κότσαρης, Βασιλαντωνόπουλος (46' Ουές), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Πίρινεν, Μουστακόπουλος (90+5' Κατάλντι), Μορέιρα, Ριένστρα (60' Ξενιτίδης), Γρίβας, Παμλίδης (75' Φρίμπονγκ), Μπαράλες.

Νότιος Όμιλος αποτελέσματα 4η αγωνιστική

Κυριακή 13/10

ΑΕΚ Β' - Καλαμάτα 2-2

Χανιά - Παναργειακός (15:00)

Ηλιούπολη - Αστέρας Τρίπολης Β' (15:00)

Παναχαϊκή - Κηφισιά (16:00)

Δευτέρα 14/10

Πανιώνιος - Αιγάλεω (16:30)

Η βαθμολογία

1. Καλαμάτα 8 (1 αγώνα περισσότερο)

2. Κηφισιά 7

3. Πανιώνιος 7

4. Αιγάλεω 5

5. ΑΕΚ Β' 5 (1 αγώνα περισσότερο)

6. Ηλιούπολη 4

7. Παναχαϊκή 3

8. Αστέρας Aktor Β' 2

9. Χανιά 1

10. Παναργειακός 0

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα