Νότιος Όμιλος Super League 2: Σπουδαία νίκη της Ηλιούπολης επί του Αστέρα Β' και διπλό του Παναργειακού

Η Ηλιούπολη

bet365

Η Ηλιούπολη ήταν η κερδισμένη της αγωνιστικής την Κυριακή καθώς ξεπέρασε το αγωνιστικό εμπόδιο της ομάδας του Αστέρα Β'. Νικητής ο Παναργειακός απέναντι στα Χανιά.

Η Ηλιούπολη πήρε αυτό που ήθελε από τον Αστέρα Β' επικρατώντας με σκορ 1-0 στο γήπεδό της. Και το κατάφερε παρά το πρέσνγκ που δέχθηκε αλλά και ότι είχε αποβολή παίκτη της λίγο πριν το 52ο λεπτό.

Έτσι με αυτή τη νίκη πήρε μία σημαντική βαθμολογική ώθηση στον Νότιο Όμιλο της Super League 2. Το 1-0 ήρθε στο 14′. Η Ηλιούπολη πήρε το προβάδισμα χάρις στην κεφαλιά του Αλεξόπουλου, το οποίο και κράτησε ως το τέλος. Η δε Ηλιούπολη έπαιζε με 10 παίκτες από το 51' και έπειτα μετά την αποβολή του Φουρλάνου και ενώ ο Αστέρας και πίεσε και είχε φάσεις για να σκοράρει στον αγώνα. Στο 78' ο Αστέρας Β' πήρε πέναλτι αλλά ο γκολκίπερ της Ηλιούπολης έβγαλε την προσπάθεια του Κετού.

Ηλιούπολη (Γράφας): Ντόκιτς, Καρανίκας (71′ Κρέτσι), Μαϊδανός, Πολυχρόνης, Μαριάνοβιτς, Φουρλάνος, Βασιλούδης (53′ Λάμσε), Θωμαΐδης, Αλμέιδα (59′ Μάνος), Αλεξόπουλος (71′ Πολίτης) και Μαυριάς.

Αστέρας Τρίπολης Β' (Βεργέτης): Αρχοντάκης, Καρδάρης, Μπουσάι (46′ Μπατζόνης), Γρομητσάρης, Λάσκαρης, Σαμπάιο, Ντέντλερ (46′ Καλά), Προύντζος, Κετού, Κωστέας (46′ Τουρκοχωρίτης) και Οκό.

 

Χανιά - Παναργειακός 1-2

Ανέδειξε νικητή το παιχνίδι των Χανίων κόντρα στον Παναργειακό και αυτός ήταν ο φιλοξενούμενος. Το 1-1 ήρθε από 2 γκολ που επιτεύχθηκαν στο πρώτο 45λεπτο. Στο 7'ο Λεμονής με σουτ έβαλε τα Χανιά μπροστά στο σκορ. Ωστόσο στο 17' ο Λαουκζέμις με σουτ έφερε το 1-1. Το σουτ του Καρυπίδη στο 45' έφερε το 1-2 υπέρ του Παναργειακού, άρα και την ανατροπή για το σύνολο του Βαζάκα.

Χανιά (Σπανός): Σαφαρίκας, Κυριακίδης, Στεπίνσκι, Τσέλιος, Μπάτζιος, Κόλα, Γκοράνοφ, Αρτουντουάγκα, Προβυδάκης, Μάλτσι και Λεμονής.

Παναργειακός (Βαζάκας): Καραργύρης, Καμγκά, Σάαντο, Ροκάι, Τσιώλης, Καρυπίδης (78′ Κωστίκα), Τσάνι, Λύγκας (78′ Μιλτιάδης), Σουντουρά (63′ Τσιράκης), Ντιαλό (78′ Χατζηδημητρίου) και Λαουκζέμις (60′ Καμπράν).

Νότιος Όμιλος αποτελέσματα 4η αγωνιστική

Κυριακή 13/10

ΑΕΚ Β' - Καλαμάτα 2-2

Ηλιούπολη - Αστέρας Τρίπολης Β' 1-0

Χανιά - Παναργειακός 1-2

Παναχαϊκή - Κηφισιά (16:00)

Δευτέρα 14/10

Πανιώνιος - Αιγάλεω (16:30)

Η βαθμολογία

1. Καλαμάτα 8

2. Κηφισιά 7

3. Πανιώνιος 7

4. Ηλιούπολη 7

5. Αιγάλεω 5

6. ΑΕΚ Β' 5

7. Παναργειακός 3

8. Παναχαϊκή 3

9. Αστέρας Aktor Β' 2

10. Χανιά 1

- Πανιώνιος και Αιγάλεω έχουν έναν αγώνα λιγότερο καθώς παίζουν τη Δευτέρα ενώ ο αγώνας της Παναχαϊκής απέναντι στην Κηφισιά άρχισε στις 16.00.

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα