Μωραΐτης στο Gazzetta: «Δεν συγκρίνω με κανένα άλλο το γκολ μου με τον Ηρακλή» (vid)

Μωραΐτης

bet365

Μέσω του Gazzetta, ο Παναγιώτης Μωραΐτης, στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα πως: «Στην ΑΕΛ δεν θα εφησυχάσουμε λεπτό ως το τέλος», ενώ στάθηκε και στο τρομερό γκολ που πέτυχε με τον Ηρακλή, δίνοντας παράλληλα σύνθημα νίκης για το Θεσσαλικό ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου.

Χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, ο Παναγιώτης Μωραΐτης, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου στη Super League 2 μεταξύ των ΑΕΛ και Ηρακλή (3-0).

Ο 27χρονος επιθετικός σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ των «βυσσινί», με το δεύτερο να είναι το τέρμα που δεν συγκρίνει με κανένα από τα όσα έχει σημειώσει στην έως τώρα καριέρα του, όπως είπε ο ίδιος στη συνέντευξή του στο Gazzetta.

Ο πρωταγωνιστής της ΑΕΛ, παράλληλα, στάθηκε στα στοιχεία που έχουν φέρει το 4Χ4 στην ομάδα του Κάμπου και έκανε σαφές ότι ουδείς στη ομάδα θα εφησυχάσει ως το τέλος του πρωταθλήματος, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Ποιος ήταν ο λόγος / κίνητρο που σε έκανε να δεχτείς την πρόταση της ΑΕΛ το καλοκαίρι;

 

«Ο λόγος ήταν ο τρόπος που με προσέγγισαν από τη διοίκηση, το πλάνο που μου παρουσιάστηκε, φυσικά το όνομα της ομάδας και το κίνητρο ότι έχεις την ευκαιρία να τα δώσεις όλα ώστε να πάρεις την άνοδο και να παίξεις στην Α' Εθνική με την ΑΕΛ. Θα είναι πολύ όμορφο να παίξει στην πρώτη κατηγορία μ' αυτόν τον κόσμο και μ' αυτήν την ομάδα».

Η ομάδα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα και φαίνεται ότι δεν επηρεάστηκε και από την αλλαγή προπονητή. Ποιο θεωρείς ότι είναι το συστατικό της έως τώρα επιτυχίας

«Είναι νωρίς ακόμη... Το συστατικό της επιτυχίας είναι ότι ο καθένας μας ξέρει που βρίσκεται και υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Όλοι μας ξέρουμε το λόγο που μας επέλεξαν για να υπηρετήσουμε αυτήν την ομάδα».

Μωραΐτης

Το πρώτο ντέρμπι με τον Ηρακλή, είχε την υπογραφή σου. Ενα σχόλιο γι' αυτό. Πώς είναι να σκοράρεις σ' ένα τόσο μεγάλο ματς μπροστά σ' έναν κόσμο που διψάει για τέτοια αποτελέσματα;

«Σίγουρα με τον Ηρακλή πήραμε μια μεγάλη νίκη. Το να βάλεις γκολ σ' ένα τέτοιο ντέρμπι μπροστά σε τέτοιον κόσμο είναι πάντα πολύ όμορφο και ένα ωραίο συναίσθημα. Ελπίζω να έρθουν κι άλλα»

Το δεύτερό σου γκολ είναι από τα πιο ωραίο της καριέρας σου; Μπορείς να το συγκρίνεις με κάποιο άλλο;

«Το δεύτερο γκολ δεν το συγκρίνω με κανένα άλλο, είναι από τα πιο όμορφα που έχω βάλει στην καριέρα μου. Ήταν και σημαντικό και πολύ όμορφο».

Ο στόχος της ανόδου, πώς μπορεί να επιτευχθεί κι ένα σχόλιο για το ντέρμπι της Θεσσαλίας με την Νίκη Βόλου που έρχεται.

«Η άνοδος μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν συνεχίσουμε έτσι. Εμείς θα βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, θα πηγαίνουμε παιχνίδι το παιχνίδι. Κάθε ματς θα το βλέπουμε σαν τελικό, από την αρχή θα πηγαίνουμε για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Μέχρι στιγμής τα πάμε πολύ καλά, έχουμε έμπειρα παιδιά στην ομάδα και δεν θα εφησυχάσουμε στιγμή μέχρι το τέλος, ώστε να πάνε όλα όπως τα έχουμε σκεφτεί και σχεδιάσει. Από εκεί και πέρα, για το ματς με τη Νίκη Βόλου, είναι ένα ντέρμπι, το Θεσσαλικό ντέρμπι, ξέρομε την κόντρα που υπάρχει, όμως θα πάμε και εκεί για τους τρεις βαθμούς, θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη.

Θυμηθείτε την ασύλληπτη γκολάρα του Μωραΐτη κόντρα στον Ηρακλή για το 2-0:

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα