Τεττέι: «Με βοηθά πολύ ο Λέτο, η Κηφισιά θα επιστρέψει πολύ καλύτερη» (vid)

Τεττέι: «Με βοηθά πολύ ο Λέτο, η Κηφισιά θα επιστρέψει πολύ καλύτερη» (vid)

Newsroom
Τεττέι

bet365

Ο επιθετικός της Κηφισιάς, Ανδρέας Τεττέι, μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ 3 «Ο κόσμος των σπορ» για το σημαντικό «διπλό» στην Πάτρα και τόνισε πως η ομάδα του θα επιστρέψει καλύτερη στη Stoiximan Superleague.

Η Κηφισιά πανηγύρισε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Παναχαϊκής στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο (1-2 )και μετά από τέσσερις αγωνιστικές της Superleague 2 ισοβαθμεί στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου με τον Πανιώνιο στους δέκα βαθμούς. Πρωταγωνιστής για την ομάδα των Βορείων Προαστίων ήταν ο Ανδρέας Τεττέι, ο οποίος βρήκε δίχτυα για το 1-0 και έδωσε ασίστ στο γκολ του Σιμόν.

Ο 23χρονος επιθετικός είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν στην Κηφισιά από το «σουπερλιγκάτο» ρόστερ της περασμένης σεζόν και σε δηλώσεις του στην εκπομπή της ΕΡΤ 3 «Ο κόσμος των σπορ» τόνισε πως η ομάδα του θα γυρίσει καλύτερη στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον κόουτς Σεμπάστιαν Λέτο.

Οι δηλώσεις του Τεττέι:

Για το «διπλό» στην Πάτρα: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς. Ιδιαίτερα αυτό, εκτός έδρας με μια καλή ομάδα όπως η Παναχαϊκή. Μπήκε δυνατά, είχε κόσμο, έπαιζε στην έδρα της. Μας δυσκόλεψε πολύ, αλλά ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή και ήμασταν πολύ καλύτεροι».

Για την περσινή εμπειρία στη Stoiximan Superleague: «Ήταν η πρώτη μας χρονιά πέρυσι στην Α΄ Εθνική, κάναμε κάποια λάθη, αλλά από τα λάθη μαθαίνεις. Οπότε θα επιστρέψουμε και σίγουρα θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Στον αγώνα παλεύαμε πολύ, τα δίναμε όλα, αλλά κάναμε λάθη που στην Α΄ Εθνική δε στα συγχωρούν, μπαίνει γκολ. Ο μόνος στόχος είναι να ανέβουμε πάλι εκεί που αξίζουμε. Όλη η περσινή ομάδα έχει αλλάξει. Έχουμε μείνει πολύ λίγα άτομα από πέρυσι».

 

Για τη συνεργασία με τον Σεμπάστιαν Λέτο: «Ο κόουτς Λέτο νομίζω ότι για πρώτη φορά είναι πρώτος προπονητής. Από το καλοκαίρι δουλεύει πάρα πολύ σκληρά, για να μας βοηθήσει να ανέβουμε στην Α΄ Εθνική. Τα πηγαίνει περίφημα, είναι εξαιρετικός προπονητής. Πριν ήταν και παίκτης, οπότε έρχεται στη θέση μας, μας καταλαβαίνει πολύ. Μας μιλά, μας βοηθά, μας εμψυχώνει, κάνει τα πάντα για να είμαστε στα καλύτερά μας. Τον ξέρουν όλοι και εγώ από μικρός τον παρακολουθούσα και μου άρεσε πολύ, όταν ήταν στον Παναθηναϊκό έβαζε ωραία γκολ. Χαίρομαι που τώρα τον έχω προπονητή, με βοηθά πάρα πολύ να γίνω καλύτερος παίκτης, με βοηθά στα τελειώματα, να με ηρεμεί, να μου μιλά. Έχει περάσει από τη θέση που είμαι και είναι πολύ έμπειρος».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα