Παναχαϊκή: Παρελθόν από την ομάδα ο Τάτσης

Παναχαϊκή: Παρελθόν από την ομάδα ο Τάτσης

Newsroom
τέλος ο Τάτσης

bet365

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με το προπονητή της ομάδας, Γιάννη Τάτση, ο οποίος είχε αναλάβει τις τύχες της πριν έναν χρόνο.

Ο Γιάννης Τάτσης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής, μετά από έναν χρόνο. Ο 52χρονος τεχνικός έκανε μία καλή πορεία με την ομάδα της Πάτρας στο Κύπελλο Ελλάδος αποκλείοντας κατά σειρά Ολυμπιακό Βόλου, Καλαμάτα και ΠΑΣ Γιάννινα φέρνοντάς την στους «16» της διοργάνωσης κόντρα στην Κηφισιά, όμως πλήρωσε το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Superleague 2 έχοντας μία νίκη και τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή βρίσκεται στη δύσκολη θέση να ανακοινώσει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Τάτση!

Μοιραζόμαστε την ευγνωμοσύνη μας για την προσφορά του στο σύλλογό μας και για την καταλυτική του συνεισφορά στο περσινό «θαύμα» της παραμονής στην κατηγορία.

 

Τα επιτεύγματά και η ακεραιότητα του χαρακτήρα του θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη μας και η πόρτα του συλλόγου μας θα είναι πάντα ανοιχτή!

«Κόουτς καλή συνέχεια με υγεία και επιτυχίες!».

@Photo credits: eurokinissi, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα