Παναχαϊκή: Επίσημη η επιστροφή του Σούλη Παπαδόπουλου

Παναχαϊκή: Επίσημη η επιστροφή του Σούλη Παπαδόπουλου

Newsroom
Επίσημη η επιστροφή του Σούλη Παπαδόπουλο στην Παναχαϊκή

bet365

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε πως ο Σούλης Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας, επιστρέφοντας στους «Αχαιούς», μετά από κάτι παραπάνω από έναν χρόνο.

Στον πάγκο της Παναχαϊκής θα βρίσκεται και πάλι από σήμερα ο Σούλης Παπαδόπουλος, όπως αναμενόταν. Ο 57χρονος Έλληνας τεχνικός επέστρψε στην ομάδα της Πάτρας μετά από λιγότερο από έναν χρόνο παίρνοντας την θέση του Γιάννη Τάτση. Στην τελευταία του θητεία είχε αναλάβει το κλαμπ την 1η Δεκεμβρίου του 2021 και παρέμεινε εκεί μέχρ τα μέσα του Απριλίου του 2023.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Ο έμπειρος τεχνικός με το πλούσιο βιογραφικό έχοντας περάσει από ιστορικές ομάδες, όπως οι Προοδετική, Πανηλειακός, Αιγάλεω, Διαγόρας, Βέροια, Ηρακλής, Άρης, Λάρισα, Χανιά κ.α. επιστρέφει στην ομάδα μας.

 

«Κόουτς καλωσήρθες πάλι πίσω στην ομάδα μας! Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες!».

Η πρώτη δήλωση του Σ. Παπαδόπουλου για την επιστροφή του:

«Χαίρομαι που ανήκω πάλι στην οικογένεια της Παναχαϊκής. Σε αυτή την μεγάλη και ιστορική ομάδα. Μετά την σημερινή προπόνηση θα τοποθετηθώ αναλυτικά και περαιτέρω».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα