Super League 2: 40 ματς, 6 αλλαγές προπονητών!

Newsroom
tese

bet365

Στη Super League 2 ολοκληρώθηκε πρόσφατα μόλις η 4η αγωνιστική της σεζόν, όμως ήδη (σχεδόν) το 1/3 των ομάδων προχώρησε σε αντικατάσταση των τεχνικών τους.

Μόλις τέσσερις αγωνιστικές έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής στη Super League 2 και με γνώμονα πως η κατηγορία διεξάγεται σε δύο ομίλους των 10, αυτό σημαίνει πως η λίγκα «τρέχει» μόνο 40 ματς για τη σεζόν 2024/25.

Αυτόματα το δείγμα είναι (πολύ) μικρό, όμως ήδη μετράμε έξι αλλαγές προπονητών αφού τόσες είναι ομάδες που προχώρησαν σε σχετικές αντικαταστάσεις.

Δηλαδή το 30% των clubs που συμμετέχουν στην SL2 (6/20) θέλησαν να προχωρήσουν σε σχετική διορθωτική κίνηση, ενώ απομένουν ακόμη 24 παιχνίδια, εκ των οποίων 14 αφορούν την κανονική διάρκεια και 10 τα Play Off ή τα Play Out, αριθμός που αντιστοιχεί στο 86% των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Την αρχή, κατά χρονική σειρά, έκανε η ΑΕΛ που λίγο πριν την πρεμιέρα προσέλαβε τον Αλέκο Βοσνιάδη αντί του Παύλου Δερμιτζάκη, ενώ μετά και την 3η αγωνιστική αποχώρησαν οι Σωκράτης Οφρυδόπουλος, Σάκης Παπαβασιλείου και Θωμάς Γράφας από τον Ηρακλή, την Ηλιούπολη και τον Διαγόρα Ρόδου αντίστοιχα.

 

Λίγες ημέρες μετά, ύστερα από την 4η «στροφή», οι Γιάννης Τάτσης και Δημήτρης Σπανός είπαν «αντίο» σε Παναχαϊκή και Χανιά αντίστοιχα και έτσι φτάσαμε στο νούμερο έξι.

Μάλιστα όλα τα σχετικά κενά καλύφθηκαν άμεσα, καθώς ο Οφρυδόπουλος που διατηρούσε τα «ηνία» του Γηραιού πήρε εκείνα των Χανίων, ο Γράφας από τον Διαγόρα βρίσκεται πλέον στο «τιμόνι» της Ηλιούπολης, ενώ οι Απόστολος Τερζής, Σούλης Παπαδόπουλος και Θανάσης Στάικος είναι σε Διαγόρα Ρόδου, Παναχαϊκή και Ηρακλή αντίστοιχα.

Αυτό σημαίνει πως πριν καν φτάσουμε στο 1/5 της σεζόν, σχεδόν το 1/3 των συλλόγων άλλαξαν τεχνικό.

Οι αλλαγές προπονητή στη Super League 2

ΑΕΛ: Δερμιτζάκης (17/9) - Βοσνιάδης (18/9)
Ηρακλής: Οφρυδόπουλος (5/10) - Στάικος (9/10)
Ηλιούπολη: Παπαβασιλείου (9/10) - Γράφας (11/10)
Διαγόρας Ρόδου: Γράφας (8/10) - Τερζής (14/10)
Χανιά: Σπανός (16/10) - Οφρυδόπουλος (16/10)
Παναχαϊκή: Τάτσης (16/10) - Παπαδόπουλος (16/10)

*Σε παρένθεση η ημερομηνία που ανακοινώθηκαν οι αποχωρήσεις και οι προσλήψεις των προπονητών, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν τυπικό και οι σχετικές εξελίξεις είχαν δρομολογηθεί τουλάχιστον από την προηγουμένη.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα