Πανιώνιος: Πρωτοπορεί αφήνοντας το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα

Πανιώνιος

bet365

Η ΠΑΕ Πανιώνιος θα εκπονήσει μελέτη μέτρησης του περιβαλλοντικού και κοινωνικού της αποτυπώματος.

Σε μια εποχή όπου η ανησυχία για την προστασία του περιβάλλοντας όλο και μεγαλώνει, ο Πανιώνιος δείχνει βαθιά ευαισθησία σ' ένα θέμα που μας αφορά όλους.

Ετσι, ο Ιστορικός, ανακοινώνει ότι θα εκπονήσει μελέτη μέτρησης του περιβαλλοντικού και κοινωνικού της αποτυπώματος.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Ο Πανιώνιος πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά. Είναι ένας από τους πρώτους συλλόγους στην Ελλάδα, αλλά και η μοναδική ΠΑΕ που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2, που θα μετρήσει το περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα του.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι θα εκπονήσει μελέτη μέτρησης του περιβαλλοντικού και κοινωνικού της αποτυπώματος.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας σε συνεργασία με την εταιρία Sportad μέσω της εξειδικευμένης υπηρεσίας The Sports Footprint, θα καταρτιστεί μια ολοκληρωμένη Αναφορά Βιωσιμότητας (Sustainability Report) που θα συνοδεύεται από Στρατηγική Βιωσιμότητας (Sustainability Strategy) και θα περιλαμβάνει συγκεκριμένες ενέργειες με στόχο αφενός να ενισχύσει τις θετικές κοινωνικές επιδράσεις της αφετέρου να μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στη δέσμευση του Πανιωνίου να λειτουργεί με γνώμονα την κοινωνική ευθύνη και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Ο Πανιώνιος αναγνωρίζει τη σημασία που έχει η βιωσιμότητα στο σύγχρονο αθλητικό περιβάλλον και δεσμεύεται να είναι πρότυπο για άλλους αθλητικούς συλλόγους στην Ελλάδα και διεθνώς
».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα