Superleague 2: Από τη «ζωγραφιά» του Καμπέσας στη βολίδα του Μωραϊτή, οι γκολάρες των πρώτων αγωνιστικών (vid)

Newsroom
moraitis intime

bet365

Δείτε τα επτά καλύτερα γκολ που έχουν σημειωθεί σε αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Superleague 2 σε Βορρά και Νότο.

Τέσσερις αγωνιστικές της Superleague 2 έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, τόσο στο Βορρά όσο και στο Νότο και μέχρι στιγμής εκτός από αρκετά εντυπωσιακά παιχνίδια έχουμε δει και μερικά τρομερά γκολ. Εξ αυτών επτά τέρματα έχουν ξεχωρίσει σε επίπεδο έμπνευσης και εκτέλεσης.

Θέση στη λίστα έχουν το εκπληκτικό τακουνάκι του Αυλωνίτη του Πανιωνίου κόντρα στα Χανιά, το αδιανόητο βολέ του Καμπέσας του ΠΑΟΚ Β' στο ματς με τον Καμπανιακό, η έξυπνη χαμηλή εκτέλεση φάουλ του Ρότσα της Κηφισιάς ενάντια στην ΑΕΚ Β', το... σόλο του Δημητριάδη της Καβάλας στη Λάρισα, τα τρομερά πλασέ των Στούπη - Μαυρία και η «βολίδα» του Μωραϊτή που τίναξε τα δίχτυα στο ντέρμπι της ΑΕΛ με τον Ηρακλή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα