ΠΑΣ Γιάννινα - Καμπανιακός: Ο Μάντζης ισοφάρισε με απίθανο ανάποδο ψαλίδι (vid)

Newsroom
Μάντζης

bet365

Ο Καμπανιακός προηγήθηκε στους «Ζωσιμάδες», όμως ο Βασίλης Μάντζης ισοφάρισε σε 1-1 για τον ΠΑΣ Γιάννινα με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι.

Τι κι αν είμαστε μόλις στην 5η αγωνιστική της Superleague 2; Ο Βασίλης Μάντζης ίσως πέτυχε το κορυφαίο γκολ της σεζόν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Καμπανιακό στους «Ζωσιμάδες» μετά από βαθιά μπαλιά του Χάινριχ ο Σόρια έκανε την κεφαλιά πάσα και ο Έλληνας σέντερ φορ με τρομερό ανάποδο ψαλίδι ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Αυτό είναι το τρίτο τέρμα του 32χρονου επιθετικού σε πέντε εμφανίσεις τους με τους Ηπειρώτες στο τρέχον πρωτάθλημα της Superleague 2.

H ομάδα της Χαλάστρας είχε προηγηθεί στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης στην έδρα του ΠΑΣ με διαγώνιο σουτ του Φροσύνη μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα